• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.06.2019

23:19

MOGUĆI NASLEDNIK TEREZE MEJ PRIZNAO: Koristio sam kokain u 'nekoliko navrata'!

Vesti

MOGUĆI NASLEDNIK TEREZE MEJ PRIZNAO: Koristio sam kokain u 'nekoliko navrata'!

Podeli vest

Britanski ministar za životnu sredinu Majkl Gov, jedan od političara koji se nadaju da će naslediti Terezu Mej na mestu premijera, priznao je da je koristio kokain u "nekoliko navrata" pre dve decenije

On je to učinio kako bi preduhitrio negativne naslove tokom predstojeće borbe za koju se očekuje da će biti žestoka, prenosi AP.

Gov (51) izjavio je za Dejli Mejl da je upotreba kokaina bila greška i "nešto zbog čega duboko žali", ali da ne misli da bi ga zbog toga trebalo isključiti iz službe, objavio je list danas. 

Gov je najnoviji kandidat Konzervativne partije u izbornoj trci za naslednika Tereze Mej koji je priznao da je koristio ilegalne supstance.

Ministar spoljnih poslova Džeremi Hant izjavio je za londonski Tajms da je u mladosti pio lasi (vrsta jogurta) sa kanabisom dok je putovao po Indiji. Međunarodni sekretar za razvoj Rori Stjuart izjavio je za Telegraf da je pre 15 godina na venčanju u Iranu pušio opijum.

TEREZA MEJ I ZVANIČNO PODNELA OSTAVKU! Počela trka za njenog naslednika!

Mej se povukala sa mesta predsednice partije u petak, priznajući da nije uspela u svom pokušaju da povuče zemlju iz Evropske unije. Ona ostaje premijer i vodi vladu u svojstvu staratelja dok se ne izabere njen naslednik.

Do sada je 11 zakonodavaca objavilo da planiraju da osvoje poziciju lidera Konzervativne stranke. Šef stranke koja je pobedila na poslednjim izborima obično obavlja funkciju premijera. 

Nominacije za lidera Konzervativca zatvaraju se u ponedeljak popodne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
saja

pre 4 godine

Nije problem ako si koristio.Problem je ako sad ne uzimaš redovno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija