• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2019

16:42 >> 17:18

KRVAVA DRAMA U BEČU! Frizer makazama izbo Srbina ZBOG GLASNE MUZIKE!

Vesti

KRVAVA DRAMA U BEČU! Frizer makazama izbo Srbina ZBOG GLASNE MUZIKE!

Podeli vest

Dvojica muškaraca potukla su se danas metlom i makazama u jednom frizerskom salonu u Beču, a uzrok nije bila loša frizura već prejaka muzika

Klijent, jedan 24-ogodišnji Srbin, koji je kod frizera doveo svog sina na šišanje, napao je metlom frizera koji je uzeo u ruke makaze i uzvratio. Srbin je u toj neravnopravnoj tuči zadobio teže povrede, a frizer je završio u zatvoru.

Srbin se, dok je čekao da mu šišaju sina, požalio frizeru, inače Sirijcu, na preglasnu muziku i zamolio da je smanje. Pošto je Sirijac to odbio Srbin je sam uzeo njegov mobilni u ruke i smanjio muziku.

(FOTO) EKSPLOZIJA U ŠVEDSKOJ, IMA POVREĐENIH! Oštećene zgrade, prozori i balkoni uništeni, srča na ulicama! DEMINERI NA LICU MESTA!

Na to je frizer izbacio svoje mušterije, preneo je portparol policije Paul Ajdenberger.

Srbin je, nakon što je odveo dete kući, došao natrag u salon, uzeo metlu i napao frizera. Zbog toga je, tvrdi Sirijac, on uzeo makaze i posekao je Srbina u predelu grudi i lica.

Radnik u salonu uspeo je da razdvoji dvojicu muškaraca i pozvao je policiju, koja je došla na mesto tuče nakon svega jednog minuta, jer je patrola bila u blizini.

Srbin je prebačen u bolnicu, a Sirijac zatvoren i on će morati da odgovara za nanošenje telesnih povreda. Prijavu je, medutim, dobio i Srbin, a zbog nanošenja telesnih povreda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mix

pre 4 godine

Trebao je sirijac glavu da mu odsece, njegov je salon ako se srbinu ne svidja nek promeni frizera, niko ga puskom ne tera da mora bas tu da se sisa...jos se vratio od kuce da resi svadju, pa nemam reci

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija