• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.06.2019

08:57

SKANDALOZNA IZJAVA NATO ZLOČINCA! VESLI KLARK: Putin samo čeka svoju šansu, može da POKRENE RAT NA BALKANU!

Vesti

SKANDALOZNA IZJAVA NATO ZLOČINCA! VESLI KLARK: Putin samo čeka svoju šansu, može da POKRENE RAT NA BALKANU!

Podeli vest

Penzionisani američki general, Vesli Klar, tvrdi da na Balkanu postoji rizik od novog rata i tvrdi da bi do njega mogao da dovede ruski predsednik Vladimir Putin, koji, kako je rekao, samo čeka svoju šansu.

- Balkan je jedan od regiona koje ruski predsednik Vladimir Putin može da pretvori u krizno područje - rekao je Klark za prištinsku RTK.

KFOR IMA ZADATAK DA ZAVRŠI NATO AGRESIJU NA SRBIJU! Naša vojska ima sa njima komunikaciju jer mora, ali...


Kako je rekao, to je "kriza koja čeka trenutak" i kad god Putinu zatreba on će je započeti.

- Možda ovde (na tzv. Kosovu), možda u Ukrajini, možda u Baltičkim zemljama - precizirao je Klark.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milemalivuk

pre 4 godine

Parazit zna da bi se Putin isprecio njegovim jastrebovima zato je sad nervozan I laprda jer je pozdero milione od siptarske gamadi a sad nema više kako hoces sad se jos neko pita. Zlotvore proslo je vase vrijeme.

Stevo

pre 4 godine

Sto prije podnijeti tuzbu za NATO agresiju i ratni zlocin

Indijanac

pre 4 godine

У ствари Путин ће бити крив за сваки рат који изазове Америка ил нека од нјених савезница,

bubasvaba

pre 4 godine

Pa odluci se de ce to G PUTIN da zapocne rat jer si strucnjak nisi umeo ni sve makete da unistis vojsci srbije pa si raketirao televizije,rafinerije I.T.D. i znaj kad tad cete odgovarati za to .

laki

pre 4 godine

kako s..e ovaj ubica dece i civila. pa hoćeš i jedno sve ratove posle 2. svetskog rata fabrikovali su sad i englezi. tom prilikom su ubili na stotine hiljada civila. platices vesli za malu milicu i svako dete širom srbije. platices kad tad.

deda Raša

pre 4 godine

Da li je to cinjenica da rat na Balkanu mogu pokrenuti samo ameri i olos popur vas? Jadnice jedan, odgovaraces kad .

SRBAOLJUB RUSOLJUB

pre 4 godine

JENKI UVEK JEDU GOVNA, TO IM PRELO U NAVIKU, SVE DO NE DOBIJU "A VITAMIN"

leonida2013

pre 4 godine

Da nije žalosno bilo bi smešno. Ovaj penzioner i njegov NATO su posejali seme zla po celom svetu a pogotovu u ova područja koje napominje i sada optožuje nekog drugog. Kakva ironija bednog licemera.

Dragan

pre 4 godine

Normalno i mi SRBI ČEKAMO DA VAM VRATIMO MILO ZA DRAGO OD 1 DO 101.

galenika

pre 4 godine

Šta je skandalozno???Istina??? ha ha ha Cijelom svijetu je poznato da je srbija mala ruska gubernija kojom upravlja putin.

Rade

pre 4 godine

Ovaj se najeo bunjika pre 20 godina ali još deluju

Vla

pre 4 godine

Ovaj je gori od nacista, on ubija, bombarduje a deca I civili koji zive na prostorima koje bombarduje, Jesu krivi sto su njihove kuce, porodici, prijatelji, upravo tamo gde on Baca bombe, djubre jedno americko

Radenko

pre 4 godine

Zlocinac... A Sreder,bliski prijatelj naseg predsedika, nije Zlocinac...

branko1

pre 4 godine

"Gospodine"Klark mislim da treba da se smirite I popušite pa tek onda da nam date vase mišljenje.Eto ja vam nudim moje rešenje,a znajući I ko ste I šta ste I kakvi ste, siguran sam da vama samo pušenje pomaže

MS

pre 4 godine

Vratio se na mesto zločina i priviđaju mu se Rusi. Možda želi reći svojim štićenicima da sada postoje i druge svetske sile i da više neće moći da ih štite kao 1999. godine.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija