• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

13.06.2019

17:01 >> 17:04

SRBIJA MIRI PUTINA I TRAMPA! Dačić: Spremni smo da organizujemo rusko-američki samit, BEOGRAD JE ODUVEK BIO MESTO SUSRETA...

Vesti

SRBIJA MIRI PUTINA I TRAMPA! Dačić: Spremni smo da organizujemo rusko-američki samit, BEOGRAD JE ODUVEK BIO MESTO SUSRETA...

Podeli vest

Srbija je spremna da se održi samit Ruske Federacije i Sjedinjenih Američkih Država na njenoj teritoriji i postane veza za uspostavljanje dijaloga između Moskve i Vašingtona, izjavio je prvi zamenik premijera i ministar spoljnih poslova balkanske države Ivica Dačić

U sredu je porparol ruskog predsednikam Dmitrij Peskov izjavio je za RIA Novosti da Moskva još uvek nije dobila nikakav predlog od Vašingtona za sastanak ruskog i američkog predsednika, Vladimira Putina i Donalda Trampa, budući da Amerikanci nisu pokrenuli pripreme za pregovore.

Dačić je za "Izvestiju" rekao da je srpsko rukovodstvo zainteresovano za unapređenje rusko-američkih odnosa i normalizaciju situacije na međunarodnoj sceni. Srpski ministar spoljnih poslova je naglasio da je zemlja spremna da postane "veza i most za uspostavljanje dijaloga između Moskve i Vašingtona".

PALMER: SAD SU NA STRANI KOSOVA, SRBIJA DA PRIZNA PRIŠTINU! Nikad otvorenija pretnja našoj zemlji iz Vašngtona!

- Već smo to predložili pre dve godine i predložićemo ponovo. Mislim da je ovo idealno rešenje. Beograd je oduvek bio mesto susreta različitih političkih snaga. Stoga smo spremni organizovati takve pregovore - rekao je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 4 godine

Najobičniji komunjarski demagog. Pa lju vidite sta je napravio za vreme svog mizetnog života. Ja vidim samo aferu koferče.

slađa

pre 4 godine

Ovo bi bio izvanredan dogadjaj. Susret Putina i Trampa u Beogradu otvorio bi potpuno nove i zdravije perspektive citavom svetu. Evropa je ustajala na neki politicki nacin i potrebna je nova energija koja bi potekla iz Srbije i sa Balkana. Rusija i Amerika su bile nase saveznice u proslosti i njihov susret u zemlji kao sto je Srbija nosio bi simboliku novog doba, 21.veka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija