• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2019

09:13

(VIDEO) ZBOG OVOG SNIMKA BIO MOGAO DA POČNE 3. SVETSKI RAT! Amerikanci objavili video na kojem Iranci navodno uklanjaju dokaze i odnose minu koja nije eksplodirala na tankeru u Omanskom zalivu!

Vesti

(VIDEO) ZBOG OVOG SNIMKA BIO MOGAO DA POČNE 3. SVETSKI RAT! Amerikanci objavili video na kojem Iranci navodno uklanjaju dokaze i odnose minu koja nije eksplodirala na tankeru u Omanskom zalivu!

Podeli vest

Američka vojska objavila je video snimak na kojem se, kako tvrdi, vidi kako iranska Revolucionarna garda uklanja minu koja nije eksplodirala sa jednog od dva napadnuta naftna tankera u Omanskom zalivu

Centralna komanda američke vojske objavila je i fotografiju na kojoj se navodno vidi magnetna mina, koja je pričvšćena za jednu stranu japanskog broda, pre nego što je uklonjena, prenosi Rojters. 

Portparol centralne komande Bil Urban rekao je da je brod iranske Revolucionarne garde primećen u 16.10 po lokalnom vremenu, kako se približava japanskom tankeru. 

(VIDEO) NA IVICI SUKOBA U OMANSKOM ZALIVU! Amerika poslala RAKETNI RAZARAČ sa krstarećim raketama TOMAHAVK!

- On je posmatran i snimljen kako uklanja neeksplodiranu magnetsku minu sa ''Kokuka kurejdžesa" - naveo je Urban u saopštenju, a prenosi Rojters.

Glas Amerike ranije je preneo da su dva naftna tankera oštećena u napadima u Omanskom zalivu nadomak obale Irana - jednom od najprometnijih morskih puteva za prevoz nafte na svetu.

HITAN SASTANAK SAVETA BEZBEDNOSTI: Zbog napada na tankere na zahtev SAD ZASEDA SE IZA ZATVORENIH VRATA!

 

Norveška pomorska agencija saopštila je da su se tri eksplozije dogodile na norveškom tankeru, a prethodno je napadnut tanker u vlasništvu Japana. 

 

Americki državni sekretar Majk Pompeo za napad je optužio Iran na osnovu, kako je rekao, obaveštajnih podataka o korišćenom oružju.

Teheran je prethodno saopštio da nema veze sa incidentom i da neko pokušava da destablizuje odnose Irana i međunarodne zajednice.

Zbog napada, cena nafte skočila je za četiri odsto. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tile

pre 4 godine

Gde su video montazeri da oni daju zakljucke ovog video zapisa to je zakuljeno zamumuljeno los snimakza amere jer satelitski snimci su puno jasniji.

darolim

pre 4 godine

Neko stvarno pokusava da opravda agresiju na Iran. Sto je najgore, ovako amaterski traljavo odradjen posao moze da prodje na zapadu kao dokaz. Neka mi neko objasni kako magnetna mina moze da bude metar i po iznad vode!? Ali snimak, rezolucija lamere na bespilotnoj ili avionu!? Pa "kada su pre 50 godina bili na Mesecu" imali su savrsene snimke (iz studija doduse):D Glupost, Iran svi optuzuju a oni sada krenuli da napadaju tankere a nisu u vreme najvecih sankcija... GLUPOST!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija