• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2019

14:08

AMERI ĆE IPAK MORATI DA SAČEKAJU! Odluka deportaciji Asanža pomerena za februar!

Vesti

AMERI ĆE IPAK MORATI DA SAČEKAJU! Odluka deportaciji Asanža pomerena za februar!

Podeli vest

Puno saslušanje na kojem će biti odlučeno da li će osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž biti izručen SAD, biće održano u februaru sledeće godine, odlučio je danas Vestministertski prekršajni sud u Londonu

Američke vlasti optužile su Asanža za navodni pokušaj razbijanja vladine šifre i kršenje zakona o špijunaži, prenosi Rojters. 

Iako se pojavila vesti da je Velika Britanija potpisala naredbu o izručenju najpoznatijeg svetskog uzbunjivača Americi, izgleda da se situacija potpuno promenila.

POTPISANA NAREDBA O IZRUČENJU DŽULIJANA ASANŽA U SAD! Nastavlja se drama najpoznatijeg svetskog uzbunjivača!

Četrdesetsedmogodišnji Asanž nalazi se u pritvoru u Londonu pošto je izbačen iz Ambasade Ekvadora u aprilu gde je proveo sedam godina. On sada izdržava kaznu od 50 sedmica zatvora zbog kršenja uslova kaucije 2012. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija