• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

24.06.2019

15:50

(VIDEO) BAHATI POLICAJAC BACIO NEPOKRETNU ŽENU NA POD! Nije mogla da ustane, on je mučki vukao!

Vesti

(VIDEO) BAHATI POLICAJAC BACIO NEPOKRETNU ŽENU NA POD! Nije mogla da ustane, on je mučki vukao!

Podeli vest

Da li je za sve kriva obična cigareta? Da li je to dovoljan razlog da se ovako postupa sa nepokretnom ženom?

Policija treba da se bori protiv nasilja, a ne da ga sprovodi nad nedužnim ljudima.

Evo kako izgleda kada neko zloupotrebljava svoj autoritet, pa čak i na nepokretnim osobama!

Pa gde će ti duša, čoveče?!

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu... A kakve li je posledice snosio policajac?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Giša

pre 4 godine

Prvo ko kaže da je neppkretna ne vidi se.Drugo izgleda da je problem cigara i nije trebala da ga provocira nego da ustane i ugasi cigaru.Čovjel je ppstupio pravilno šta je trebao da je moli da ustane taman posla.

kiki

pre 4 godine

Ako ako tako treba sa bagrom njih 100 u okruzenju moze da guta njene otrove a ona da se pravi pametna i jos kad joj kaze i upozori da mu mase cigarom ispred face i duva dim. Sad u buvaru i fina kaznica

Miroslav

pre 4 godine

Trebao je da upotrebi i pendrek pa da joj ne padne na pamet da truje sve oko sebe.

dusan

pre 4 godine

Tako se to radi u pravnim drzavama, bahata je baba a ne on, koji sprovodi zakon. A zakon kaze ne sme se pusiti na javnom mestu

Miško

pre 4 godine

To što je invalid je zaista žalosno, a uz to i starica, ali, nikome to ne daje za pravo da se tako ponaša prema policajcu. Morate da shvatite da policajac gde god da je u kojoj god da je državi policajac svako ko god ima takvo ponašanje kao i ova starica unoseći mu cigaretu sa žarom okrenutim u pravcu njegovog lica je i atak na državu čiji je on pripadnik. Verovatno da on u tom trenutku nije znao da je ista nepokretna, možda bi drugačije reagovao da je znao ali kažem niko pa ni takva osoba nema pravo tako da se ponaša. Video nije u celosti prikazan tako da ne znamo reakciju policajca do kraja.

Zorzo

pre 4 godine

Ako je invalid, ne mora kršiti pravila o zabrani pušenja, još provocirati policajca, podnoseći mu cigaretu pod nos. Nisam za grubosti, ali šta je tražila, to je dobila.

zdenko

pre 4 godine

A ona ga je bas provocirala. Ni to nije u redu kao sto ni njegovo ponasanje nije u redu.

pc

pre 4 godine

Svaka mu čast. Lepo joj je rekao da ne može da puši na stadionu. Samo kod nas mogu se postavljati ovako glupa pitanja. U svetu postoje rigorozne mere za one koji krše zakon i mislim da se ovoj gospodji ne piše dobro. Direkto se oglušila na upozorenje i ignorisala policajca, a kasnije se opirala hapšenju. Dobro će proći ako dobije ispod dve godine robije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija