• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2019

17:28

(VIDEO) GORI NEMAČKA! REKORDNIH 38,6 CELZIJUSA! Ovakav PAKAO Nemci ne pamte JOŠ OD 1947!

Vesti

(VIDEO) GORI NEMAČKA! REKORDNIH 38,6 CELZIJUSA! Ovakav PAKAO Nemci ne pamte JOŠ OD 1947!

Podeli vest

U Nemačkoj je danas izmereno 38,6 stepeni Celzijusa, što je rekordno visoka temperatura za jun mesec koja zabeležena u toj zemlji

Ta temperatura je, prema preliminarnim podacima, izmerena u Košenu, nedaleko od granice sa Poljskom, u poslepodnevnim časovima, prenosi AP.

Prethodni temperaturni rekord, 38,5 stepeni, u Nemačkoj u junu izmeren je 1947. na jugozapadu zemlje.

(VIDEO) DA LI OVAJ PAKAO IDE KA SRBIJI?! EVROPA NA UDARU NEZAPAMĆENOG TOPLOTNOG UDARA! Od danas do petka KRITIČNO!

Toplotni talas zahvatio je veliki deo zapadne Evrope, a meteorolozi predviđaju da bi mogli da budu oboreni istorijski rekordi u visini temperature.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stradija

pre 4 godine

Otkud vrućina tokom leta? Ma, tu nešto nije u redu...

tuteky2

pre 4 godine

Ne znam zasto, ali imam utisak da je 45 bilo vrelije! Cudo su ti "toplotni talasi", nikada se ne mogu potpuno iskljuciti...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija