• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.07.2019

08:43

TOTALNI HIT! Monika Levinski otkrila koji je NAJGORI SAVET KOJI JE IKADA DOBILA!

Vesti

TOTALNI HIT! Monika Levinski otkrila koji je NAJGORI SAVET KOJI JE IKADA DOBILA!

Podeli vest

Kada je popularni američki psiholog Adam Grant na Tviteru postavio pitanje "Koji je najgori savet za karijeru koji ste ikada dobili?", verovatno nije ni slutio da će mu jedan komentar doneti toliko reakcija.

Grant je napisao svoja tri, prilično uobičajena, saveta: nemoj trošiti vreme da bi pomogao drugima, nemoj da multitaskuješ, nemoj da napišeš knjigu...

A onda se javila Monika Levinski, bivša ljubavnica američkog predsednika Bila Klintona.

- Volontiranje u Beloj kući će biti sjajno za tvoj CV - napisala je ona.


Izazvala je više od 50.000 reakcija, a mnogi su joj čestitali na hrabrosti i mogućnosti da se šali s nečim što joj je umalo uništilo život.

Da podsetimo, Levinski je Klintonu bila pripravnica, ali i ljubavnica dve godine. Prema njenim tvrdnjama imali su odnose u Beloj kući, čak i dok je njegova supruga Hilari bila u susednoj sobi, te ga je oralno zadovoljavala u Ovalnoj sobi dok je obavljao poslovne razgovore.

(VIDEO) OVO JE BELA KUĆA KRILA VIŠE OD 20 GODINA! Objavljen snimak Bila Klintona i Monike Levinski iz Ovalne sobe!

Ona je tada imala 22 godine, a on 49.

- Ja sam bila pripravnica, a on predsednik SAD, najmoćniji čovek na kugli zemaljskoj. On je bio na vrhuncu karijere, a to je bio moj prvi posao koji sam dobila nakon završenog fakulteta... Ako sam išta od tad naučila to je da ne možeš da pobegneš od onoga što jesi i kako su te oblikovala životna iskustva. Umesto da od toga bežim, naučila sam da moram da uključim i prihvatim svoju prošlost i svoju sadašnjost - rekla je Levinski.

Foto: AP PHOTO

Svoju istinu je dokazala plavom haljinom koja je bila uprljana, a DNK analiza je zaista pokazala da se radi o predsedniku SAD, te je morao da prizna da je ipak "imao neprimerne odnose sa gospođicom Levinski".

Pre nekoliko godina njoj je dijagnostifikovan PTSP, uglavnom zbog iskustva javne osude, a razmišljala je i o samoubistvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragoljub

pre 4 godine

Па, шта рећи? Она је имала шансу да волонтира у Белој кући! Само будала је могла да мисли да то може да буде за бадава! Она је у мало умрла због стида и срама и ситуације у којој се нашла! А неки, не неки, многи Срби су буквално умрли због фрустрације коју је изазвала ова афера у Белој кући! Јадна мала Моника Левински! А изгинули Срби нису јадни, они су колатерална штета у тој Је*ачини! Он је имао односе са њом док му је жена била у другој соби а тамо неки СЕРБИ су због његове фрустрације ГУБИЛИ ЖИВОТЕ, ДОМОВЕ, ПОРОДИЦЕ!!! И она је сада Фрустрирана и имала је синдроме. А изгинули СРБИ су за то врене имали пуна уста земље!!! Својим телима су ђубрили родну груду! И не само Срби; СВИ БАЛКАНЦИ су његову неуспелу Је*ачину ПЛАТИЛИ ГЛАВОМ!! Она је данас Успешна 45. годишњакиња а наша Балканска деца су већ ДВАДЕСЕТ ГОДИНА ИСПОД ЗЕМЉЕ, због тога што је господин Клинтон био НЕУСПЕШАН ЈЕ*АЧ, Фрустриран, НЕМОЋАН да у својој 49. задовољи младу 22. годишњакињу! Ко зна да ли је и своју жену икада могао да задовољи, с обзиром да њено понашање у животу!!! Драгољуб!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija