• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk

19.07.2019

09:43

ŠOK! PALI S DEVETOG SPRATA ZA VREME SEKSA! Žena poginula, a muškarac pao na nju, preživeo, PA SE VRATIO NA ŽURKU!

Vesti

ŠOK! PALI S DEVETOG SPRATA ZA VREME SEKSA! Žena poginula, a muškarac pao na nju, preživeo, PA SE VRATIO NA ŽURKU!

Podeli vest

Tridesetogodišnja žena i njen godinu dana mlađi partner pali su kroz prozor devetog sprata u Sankt Peterburgu u Rusiji za vreme seksa. Žena je poginula na mjestu, a njen partner preživeo je pad jer je pao na nju i to ga je spasilo, piše Daily mail.

Komšije kažu kako se u stanu odvijala divlja žurka. Prvo su videli kako je televizor pao s devetog sprata, a potom i ženu i njenog partnera. Kažu kako je muškarac ustao i vratio se na žurku?!

Policija je došla na mesto događaja i prvo je mislila da je reč o ubistvu ili da je ženu ubio televizor, ali fotografije s mesta nesreće pokazuju kako je žena bila gola od struka naniže. Nakon što su ispitali komšije i svedoke zaključeno je da je par imao seksualne odnose, a potom je ispao kroz prozor.

ĐORĐE JE IVANU PEKAO PEGLOM, PROBUŠIO JOJ PLUĆA I IZLOMIO PRSTE ZBOG ZELENAŠA I LAŽNOG PORNIĆA! Šokantno svedočenje monstruma iz Novog Sada!

Pokrenuta je detaljna istraga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija