• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2019

23:39

STRAH OD DŽIHADISTA! Posle Britiš ervejza i Lufthaza SUSPENDOVALA LETOVE ZA KAIRO!

Vesti

STRAH OD DŽIHADISTA! Posle Britiš ervejza i Lufthaza SUSPENDOVALA LETOVE ZA KAIRO!

Podeli vest

Britiš ervejz i Lufthanza su suspendovali letove za Kairo zbog predostrožnosti dok se ne urade procene bezbednosti

Najpre je ranije danas Britiš ervejz saopštio da je na sedam dana suspendovao letove radi procene bezbednosti u egipatskoj prestonici, a britanskoj avio kompaniji se priključila nemačka avio kompanija, prenosi Rojters.

"Mi stalno preispitujemo naše bezbednosne aranžmane na svim svetskim aerodromima u svetu, i suspendovali smo letove za Kairo na sedam dana iz predostrožnosti dok neobavimo dalje procene", navedeno je u saopštenju Britiš ervejza.

STRAŠNA NESREĆA U NEMAČKOJ! Avion se zakucao u prodavnicu, TRI OSOBE POGINULE!

Avio kompanija je dodala da nikad ne bi dozvolila da letelica krene, a da to nije bezbedno. Na pitanje za više detalja o razlozima suspenzije, portparolka Britiš ervejza je rekla da oni "nikada ne govore o pitanjima bezbednosti".

Forin ofis savetovao je Britancima da ne putuju u i iz egipatskog letovališta Šarm el Šeika osim ako baš moraju, ali nije izdao slično upozorenje za putovanja u i iz Kaira.

Podsetimo, 20 džihadista poginulo je u vazdušnim napadima egipatske vojske na uporišta džihadista u gradovima El Ariš i Bir al Abd na severnom Sinaju i to posle samoubilačkog bombaškog napad kada je poginulo dvoje ljudi, jedan vojnik i jedan civil na severu Sinaja.

Dan ranije, militanti su odrubili glavu četvorici, a petog čoveka kidnapovali u Bir al Abdu, nakon što su optuženi da sarađuju sa snagama bezbednosti. Islamska država preuzela je odgovornost za oba napada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

A prpa evropski mazohisti,i treba da vas što više j*bu i prstiće da vam skrate,svetski zlotvori zajedno sa amerima.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija