• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

01.08.2019

23:13

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NOŽEM PREREZAO GRLO ČOVEKU NA BALKONU HOTELA! Turisti u španskom letovalištu u šoku gledali jezivu scenu! KRV LILA NA SVE STRANE!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NOŽEM PREREZAO GRLO ČOVEKU NA BALKONU HOTELA! Turisti u španskom letovalištu u šoku gledali jezivu scenu! KRV LILA NA SVE STRANE!

Podeli vest

Muškarac je u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol prerezao grlo čoveku na balkonu hotela, a ovu jezivu scenu su posmatrali prestravljeni turisti

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom. Krv mu se slivala niz gole grudi, a pored njega je stajao muškarac za koga se sumnja da je počinio zločin.

On je vikao na šokirane turiste koji su posmatrali stravičnu scenu ispod balkona. Pozvali su policiju i javili da napadač drži veliki kuhinjski nož pod grlom neidentifikovanom muškarcu.

Policajac je pod punom opremom upao i uhapsio manijaka koji je navodno bacio nož s balkona zajedno sa mobilnim telefonima.

- Odjednom sam čuo viku i pogledao šta se događa, a onda su svi ti ljudi počeli da trče u bar - rekao je barmen u obližnjem baru.

- Vrištali su da je na balkonu čovek sa nožem, a kad smo pogledali videli smo drugog muškarca vezanog i krvavog na balkonu." Britanski turista je dodao: "Kad sam video čoveka sa peškirom preko lica, pomislio sam da će da ga ubije.

 Muškarac je odvezen kolima hitne pomoći ali se ne zna koliko je teško povređen.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija