• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

05.08.2019

09:48

STIGLI NA POSAO I DOBILI ŠUT- KARTU! Uber se "ratosiljao" 400 ljudi

Vesti

STIGLI NA POSAO I DOBILI ŠUT- KARTU! Uber se "ratosiljao" 400 ljudi

Podeli vest

Američka kompanija Uber otpustila je, putem mejla, 400 radnika koji su bili zaposleni u sektoru marketinga

Radnici, njih 400, su stigli na posao u osam ujutru i dočekala ih strašna i- mejl poruka: "Dobili ste otkaz".

U obaveštenju poslatom imejlom zasposlenima, izvršni direktor najveće kompanije za posredovanje u uslugama prevoza na svetu, naveo je kako ovaj korak ne znači da marketing gubi na važnosti u Uberu, već upravo suprotno, žele ga učiniti boljim i efikasnijim.

AUSTRIJA PROTERUJE UBER! Usvojen zakon o taksi delatnosti!

Kompanija je otkaze počela da deli u ponedeljak u 8 ujutro, kada je nova šefica komunikacija radnike o tome informisala mejlom.

Zatim su usledili pojedinačni sastanci svakog otpuštenog radnika s odeljenjem ljudskih resursa.

Šef Ubera Dara Hosrovšahi u mejlu navodi kako je ovo bio "jedan težak, ali potpuno nužan korak".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Kod Amera, Kanađana i Australijanaca kad dobiješ otkaz to nije smak sveta. Prijaviš se socijalnoj službi i onda si njihova briga. Plaćaju ti stanarinu, struju, internet i pomažu ti da nađeš drugi posao za koji si osposobljen. Čak preko socijalne službe možeš kao njihov štićenik da registruješ auto. Oni za razliku od naših smatraju da je velika sramota da budeš na teretu države i kopaju rukama i nogama da nađu drugi posao. Jedino je zajebano ako imate kredite. To država ne plaća. Ako nije osiguran kredit obrali ste bostan. Šta mislite zašto naši toliko trče na socijalu na zapad?

rade

pre 4 godine

Za Amere nisi u pravu a za ostale ne znam.U Americi dobijas simbolicnu pomoc sest mjeseci a poslije nek ti je Bog u pomoci.PS:zivim u Americi

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija