• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

14.08.2019

21:06

(VIDEO) ZA OVO TREBA IMATI PETLJU! Goloruki starci se obračunali sa naoružanim razbojnicima u Indiji!

Vesti

(VIDEO) ZA OVO TREBA IMATI PETLJU! Goloruki starci se obračunali sa naoružanim razbojnicima u Indiji!

Podeli vest

Stariji bračni par uspešno je oterao dvojicu naoružanih razbojnika koji su ih zaskočili ispred njihove kuće u indijskom selu u saveznoj državi Tamil Nadu

Razbojnici su bili naoružani mačetama, ali to nije obeshrabrilo starca (72) i njegovu suprugu (69) koji su se svim sredstvima borili protiv razbojnika. Na snimku nadzorne kamere vidi se kako se jedan od razbojnika prišuljao starcui počeo da ga davi.

Njegova supruga tada je izašla iz kuće i panično počela da udara razbojnika.

STRAŠNO! DECA, UMESTO DA BUDU U LETNJEM KAMPU, OTETA! Predstavili ih kao siročiće, iako imaju roditelje

Kasnije su plastičnim stolcima i stvarima oko stola koje su bile gađali i udarali razbojnike dok se oni nisu dali u beg.

- Ženi je povređena desna ruka. Ona je u toj borbi izgubila zlatni lančić, ali su se spasili - rekli su iz policije i dodali da tragaju za razbojnicima kojima su lice bila prekrivena maramama.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija