• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

19.08.2019

15:14

(FOTO) OVO JE KRALJIČIN SIN U STANU MILIJARDERA PEDOFILA! Uprkos slikama, Princ Endru sa gnušanjem odbacuje NAVODE O ORGIJAMA sa Epstajnom

Vesti

(FOTO) OVO JE KRALJIČIN SIN U STANU MILIJARDERA PEDOFILA! Uprkos slikama, Princ Endru sa gnušanjem odbacuje NAVODE O ORGIJAMA sa Epstajnom

Podeli vest

Prošle nedelje objavljene su fotografije vojvode od Jorka kako se oprašta od mlade devojke u rezidenciji milijardera pedofila, Džefrija Epstajna, navodno snimljene 2010.

Nekoliko žena je tvrdilo da je imalo fizičke kontakte sa trećim detetom kraljice Elizabete Druge, ali je sud odbacio optužbe da je princ Endru imao seksualne odnose sa maloletnicama.

Princ Endru, vojvoda od Jorka, drugi sin kraljice Elizabete Druge prekinuo je tišinu povodom optužbi da je saradnik optuženog seksualnog prestupnika, milijardera Džefrija Epstajna.

- Vojvoda od Jorka bio je zaprepašćen nedavnim izveštajima o navodnim zločinima Džefrija Epstajna. Njegovo kraljevsko veličanstvo osuđuje eksploataciju bilo kog ljudskog bića i sa gnušanjem odbacuje navode da je učestvovao u takvom ponašanju ili ga ohrabrivao- izjavio je portparol Bakingemske palate.

Prošle nedelje objavljen je video koji navodno pokazuje kako princ Endru viri kroz vrata Epstajnove rezidencije u Njujorku, nazvane „kuća užasa“, naveo je „San“. Prema izveštaju, princ se opraštao sa mladom devojkom koja je posle otišla niz ulicu. Fotografije su navodno snimljene 2010, nekoliko godina nakon što je Epstajn odslužio prvu kaznu zbog maloletničke prostitucije.

- Kad je princ došao do vrata, bio sam potpuno zapanjen. Izgledao je potpuno opušten. Da nisam znao da je to princ Endru, pomislio bih da je vlasnik tog mesta- rekao je neimenovani izvor za „Dejli mejl“.

Fotografija koja je ranije kružila internetom pokazala je mladog princa Endrua u zagrljaju sa Virdžinijom Gofre, odnosno Virdžinijom Roberts, koja je pod zakletvom svedočila da je bila „seksualna robinja“ Džefrija Epstajna.

Ona je optužila i vojvodu za neprimereno seksualno ponašanje, detaljno opisavši intimne odnose sa princom Endruom u nekoliko navrata, uključujući i one u Epstajnovoj rezidenciji. Britanski sud odbacio je tužbu.

- Svaka optužba o neprimerenim odnosima sa maloletnicama je apsolutna neistina. Izričito negiramo da je vojvoda od Jorka imao bilo kakve odnose sa Virdžinijom Roberts. Svaka suprotna tvrdnja je laž bez osnova- izjavio je portparol Bakingemske palate povodom svedočenja Robertsove.

(FOTO) OBESIO JOJ SE LJUBAVNIK, A ONA JEDE HAMBURGER I POMFRIT! Organizovala ORGIJE, a ponaša se kao da se NIŠTA NIJE DOGODILO

Džefri Epstajn izvršio je 10. avgusta samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji u Njujorku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija