• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs/informer.rs

23.08.2019

10:21

(FOTO/VIDEO) TO JE TA BRITANSKA KULTURA! Džonson DIGAO NOGU NA STO u Jelisejskoj palati, šokirani MAKRON SE SAMO KISELO SMEŠKAO!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TO JE TA BRITANSKA KULTURA! Džonson DIGAO NOGU NA STO u Jelisejskoj palati, šokirani MAKRON SE SAMO KISELO SMEŠKAO!

Podeli vest

Možda je britanskom premijeru Borisu Džonsonu trebalo mesec dana da od stupanja na dužnost otputuje u neku zvaničnu posetu, ali mu je veoma malo vremena trebalo da se u palati francuskog predsednika Emanuela Makrona oseti kao kod kuće

Džonson se u Jelisejskoj palati pred kamerama kratko našalio podigavši noge na klub sto, pre nego što je mahnuo reporterima u prostoriji. 

Foto: Reuters

Makron je izgledao kao da mu je sve to bilo zabavno i smeškao se, doduše pomalo kiselo.

 

 

Sve se dogodilo nakon obraćanja Makrona i Džonsona u dvorištu Jelisejske palate, u kome je Makron upozorio da više nema dovoljno vremena da bi se u potpunosti ponovo napisao sporazum o izlasku Velike Britanije iz EU, što bi moglo da se dogodi 31. oktobra, prenosi RTS.

 

 

Iz Jelisejske palate su kasnije naveli da su razgovori bili "konstruktivni" i "temeljni".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Od normalnog da BU*ALE razlike su vrlo male !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija