• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

24.08.2019

13:48

(FOTO) RUSIJA POČELA S PRODAJOM "PUTINOVE LIMUZINE"! Pitanje je dana kada ćemo je videti na SRPSKIM PUTEVIMA! Košta samo...

Vesti

(FOTO) RUSIJA POČELA S PRODAJOM "PUTINOVE LIMUZINE"! Pitanje je dana kada ćemo je videti na SRPSKIM PUTEVIMA! Košta samo...

Podeli vest

Ruska kompanija "Aurus", prvi ruski ultraluksuzni automobilski brend, otvorila je izložbeno-prodajni salon u Moskvi

 

U salonu će potencijalni kupci moći da se upoznaju sa modelom "senat", koji ima motor od osam cilindara i dve turbine, kao i pogon na sva četiri točka.

Ciljna grupa kupaca limuzine "aurus", čija je cena 18 miliona rubalja (274.000 dolara), uglavnom su klijenti u Severnoj Africi i na Bliskom istoku, ali je namenjena i evropskim i kineskim kupcima.

 

 

- Očekujemo da sličan salon bude otvoren u Kini 2020. ili 2021. godine - rekao je ruski ministar za industriju i trgovinu Denis Manturov tokom ceremonije otvaranja salona u Moskvi.

(VIDEO/FOTO) "PUTINMOBIL" OPASNO ISFRUSTRIRAO AMERIKANCE! Plaše se da je DRASTIČNO BOLJI od Trampove "zveri"!

Direktor brenda "Aurus" Adil Širinov izjavio je da se ne planira maloprodaja tih automobila u 2019. godini, ali da će biti moguće da se automobil pogleda i poruči.

Foto: Printskrin video

Projekat "Kortež" obuhvata luksuzne automobile za najviše državnike i u njega spadaju limuzina, sedan, miniven i terenac na jedinstvenoj modularnoj platformi.

 

 

Projektom rukovodi Državni istraživački institut za automobile, uz partnerstvo sa grupom "Solers" i stranim partnerima. Rusija je u taj projekat uložila 12,4 milijarde rubalja (189 miliona dolara).

(FOTO) KAD PUTIN BIRA LIMUZINU... Evo šta je ruskom predsedniku bilo NAJVAŽNIJE kad je naručivao MOĆNI "AURUS"!

Predsednik Rusije Vladimir Putin se vozio u jednoj od limuzina "aurus" tokom prošlogodišnje inauguracije za predsednika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija