• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2019

11:24

KRVOPROLIĆE NA DEČJEM ROĐENDANU! Gosti se posvađali pred zgradom, prišao im čovek i počeo da puca

Vesti

KRVOPROLIĆE NA DEČJEM ROĐENDANU! Gosti se posvađali pred zgradom, prišao im čovek i počeo da puca

Podeli vest

U pucnjavi koja je izbila posle svađe na rođendanu dvogodišnjeg deteta u Kamp Srpingsu, u američkoj saveznoj državi Merilendu, ranjeno je sedam osoba

Svađa je počela u stanu, gde je 12 odraslih slavilo detetov rođendan, a nastavila se ispred zgrade.

U jednom trenutku ljudima koji je "razmenjivala reči" prišla je nepoznata osoba i počela da puca u njih, kaže Henk Stavinski, šef policije okruga Princ Džordž, gde se pucnjava desila.

Troje od sedmoro povređenih je u kritičnom stanju, ali se očekuje da svi preživeti jer nisu životno ugroženi, dodao je Stavinski. Svih sedmoro su starosti između 18 i 20 godina.

Napadač je još u bekstvu, a Stavinski kaže da policija veruje da je napadač delovao sam. On takođe kaže da je vrlo verovatno da su je pre pucnjave došlo do verbalnog sukoba između gostiju i napadača.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija