• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

04.09.2019

18:56

(VIDEO) IMA LI KRAJA NJEGOVIM BISERIMA?! Na godišnjicu nacističke invazije TRAMP ČESTITA POLJSKOJ!

Vesti

(VIDEO) IMA LI KRAJA NJEGOVIM BISERIMA?! Na godišnjicu nacističke invazije TRAMP ČESTITA POLJSKOJ!

Podeli vest

Izjava predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, koja nikako nije smela da se desi, izazvala je nevericu javnosti

Tramp, zbog opasnosti od uragana "Dorijan", koji je pogodio obalu SAD, nije otišao u Poljsku na obeležavanje 80. godišnjice početka Drugog svetskog rata. Umesto njega, Ameriku je predstavljao potpredsednik, Majk Pens.

Međutim, na konferenciji za novinare, Tramp je upitan da li ima poruku za Poljsku.

Nakon što je objasnio razlog svog nedolaska, predsednik SAD je rekao da bi želeo da čestita Poljskoj.

- To je divna zemlja sa divnim ljudima. Imamo mnogo Poljaka u našoj zemlji, oko osam miliona. Volimo naše prijatelje iz Poljske, uskoro ću biti tamo- izjavio je Tramp.

(VIDEO) TRAMPU SE SMEJE CELI SVET! Došao na "genijalnu" ideju - aktivira dugove Pekinga iz vremena Kineskog carstva! ZABORAVIO DA JE KINA JEDAN OD NAJVEĆIH VLASNIKA AMERIČKOG DUGA!

Podsećanja radi, 2. septembra obeležena je godišnjica nacističke invazije na Poljsku, čime je otpočeo Drugi svetski rat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Pa s obzirom koga su Poljaci pozvali a koga nisu, Trump i nije baš pogrešio. Po sastavu gostiju bih i rekao da se radilo o proslavi.

SRBA

pre 4 godine

BUDALA, PA DVA REDA SLAME, PA OPET BUDALA, PA DVA REDA SLAME...!!!

Milan

pre 4 godine

Nemačka je napala Poljsku a ne imaginarna zemlja Nacistija. Dakle država Nemačka je poslala vojsku u kojoj su bili Nemci i napala Poljsku, a da li je neko možda bio nacista to nije važno. Opet takozvani novinari iskreću istinu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija