• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2019

12:44

AMERIČKI GENERAL DIGAO UZBUNU U NATO: Probudite se, gubimo vojnu prednost nad Rusijom!

Vesti

AMERIČKI GENERAL DIGAO UZBUNU U NATO: Probudite se, gubimo vojnu prednost nad Rusijom!

Podeli vest

NATO gubi vojnu prednost nad Rusijom, zbog čega je i pokrenuta redefinicija strategije Alijanse, izjavio je šef američkih snaga general Džozef Danford

On je prisustvovao sastanku NATO vojnog komiteta koji se održao u Ljubljani prošle sedmice, a teme tog sastanka su bili Avganistan, Irak i Kosovo, prenosi B92.

Prema saopštenju koje je zvanično izdalo američko ministarstvo odbrane, Danford je izjavio da je Rusija postala ogromna vojna pretnja budući da zvanična Moskva uradila mnogo toga na poboljšanju svoje odbrabmene sposobnosti.

 

 


Sada je prednost koju je NATO imao istopljena, dodao je general. Zbog toga je, kako ističe, potrebno završiti novu strategiju NATO što pre.

 

 

(VIDEO) AMERI NE ZNAJU ŠTA DA RADE, MOSKVA IM UZIMA JEDNU PO JEDNU ZEMLJU! "Patriot" ne funkcioniše, ne može da odbrani nikog, SVI SE OKREĆU RUSKIM PANCIRIMA I S-400!

(VIDEO) OSVETA SE SERVIRA HLADNA, RUSIJA UZVRAĆA UDARAC! Moskva se usred američkih sankcija digla iz pepela i sada povlači svoj novac iz SAD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Jedini spas za NATO je da pozove Rusiju da im se priključi ako Rusi budu pristali na to? Pre 15-20 god. Rusija je i dala predlog da uđe u NATO ali druga strana je bila tada mnogo superiorna pa je predlog bio odbijen. Menjaju se vremena.

Ahmet

pre 4 godine

Niste je nikad ni imali. Zivite u sopstvenom balonu od sapunice ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija