• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

20.09.2019

17:12

DEČAK SE UBIO SKOKOM SA SOLITERA! Tukli ga, zatim je nastao tajac, a onda se ČUO TUP UDARAC!

Vesti

DEČAK SE UBIO SKOKOM SA SOLITERA! Tukli ga, zatim je nastao tajac, a onda se ČUO TUP UDARAC!

Podeli vest

Nakon tragedije pokrenuta je istraga protiv roditelja

Dečak Anton (8) sa juga Ukrajine ubio se skokom sa osmog sprata nakon što su ga roditelji, navodno, godinama maltretirali. Anton je, kako pišu strani mediji, skočio čim se vratio kući iz škole.

Komšinica na spratu ispod seća se da je čula kako mu majka i otac cepaju odeću i tuku ga. Usledila je tišina, pa zatim zvuk deteta kako trči.

- Prošlo je nekoliko sekundi i onda je usledio jeziv tup udarac kada je telo udarilo u zemlju. Pogledala sam kroz prozor kuhinje i videladečaka kako leži ispod. Onda sam pozvala policiju i Hitnu pomoć – prepričava žena, svedok tragedije.

 

 

Lekari koji su došli na mesto nesreće mogli su samo da konstatuju smrt, pošto je mali Anton imao višestruke prelome lobanje.

- Video sam porodicu kako se penje u stan. Deset minuta kasnije dečak je ležao na zemlji, a roditelji su trčali niz stepenice – kaže još jedan od komšija.

Nakon tragedije roditelji su priznali da su tukli sina "kad god bi se ponašao kako ne treba".

Protiv njih je pokrenuta istraga.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija