• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.09.2019

22:19

(VIDEO) PRVO MI JE DAO VOTKU, A ONDA ME JE SILOVAO! Sin kraljice Elizabete je NAPASNIK I ZLOSTAVLJAČ! Princu je morala da radi isto što i Epstajnu!

Vesti

(VIDEO) PRVO MI JE DAO VOTKU, A ONDA ME JE SILOVAO! Sin kraljice Elizabete je NAPASNIK I ZLOSTAVLJAČ! Princu je morala da radi isto što i Epstajnu!

Podeli vest

Amerikanka Vidžinija Roberts Đufr, jedna od žrtava Džefrija Epstajna, izjavila je za NBC njuz da su je kao 17- godišnjakinju "podvodili" kraljičinom sinu i da je tada prvi put imala seks sa princom Endruom

Virdžinija je kraljičinog sina za američku TV stanicu opisala kao zlostavljača i napasnika, ponovivši ranije optužbe da ju je prvi put "seksualno iskoristio" u toaletu u jednom londonskom stanu.

Vojvoda od Jorka, koga je Virdžinija i ranije optuživala za nedolično ponašanje, demantovao je bilo kakvu seksualnu vezu sa njom, nazivajući sve njene tvrdnje "izmišljotinama". Takođe je naveo da je zaprepašćen svim navodima o seksualnim zločinima koje je počinio Džefri Epstajn, i demantovao medijske navode da se družio sa njim.

 

 

Virdžinija Roberts Đufr(35) jedna od od šest žena koje je američka TV stanica intervjuisala za emisiju Dateline, koja istražuje sve seksualne zločine koje je počinio pokojni milijarder pedofil. Epstajn se, podsetimo, ubio u zatvoru dok je čekao suđenje za seks trafiking i pedofiliju.

Ova Amerikanka tvrdi da je Epstajn bio taj koji joj je naredio da ima seksualne odnose sa brojnim moćnim i uticajnim ljudima. Princ Endru je bio samo jedan od njih...

U čitavu mrežu seksualnih robinja, koje je Epstajn imao, Virdžiniju, tada tinejdžerku, je uvela Žislen Maksvel, ljubavnica i podvodačica američkog milijardera.

Ona je "regrutovala" kada su se upoznale dok je Virdžinija radila u Mar-o-Lagu, ekskluzivnom rizortu, koji je tada bio u vlasništvu sadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa. 

- Prvi put, kada se to desilo u Londonu, bila sam tako mlada. Žislen me je probudila ujutru, rekavši mi: "Danas ćeš upoznati princa". U tom trenutku nisam znala da je ona, praktično, moja podvodačica za tog princa...

Foto: Informer DN

Princ Endru i Virdžinija Roberts

Ispričala je kako su je potom odveli u jedan klub, gde joj je princ Endru dao votku, potom ju je pitao da igraju zajedno, a onda su otišli u stan Žislen Maksvel. Ljubavnica i najbolja prijateljica, kako Epstajna, tako i princa, tada joj je rekla:

Želim da mu radiš isto ono što radiš i Epstajnu.

Kako se prisetila, princ je napastvovao najpre u kupatilu, a onda su prešli u sobu. 

- Nije bio grub, a čak mi se i zahvalio. Nisam mogla da verujem da je čak i kraljevska krv umešana u sve ovo- kazala je Virdžinija, koja je tada imala 17 godina. 

Ona je ponovila ranije optužbe da ju je Vojvoda od Jorka tri puta silovao, od čega dva puta u Epstajnovim kućama. Jednom u njegovom njujorškom apartmanu, a drugi put na Epstajnovom ostrvu.

- Može princ Endru da poriče da se to desilo koliko god hoće, i nastaviće sigurno da poriče, ali on, kao i ja, zna istinu.

(FOTO) OVO JE KRALJIČIN SIN U STANU MILIJARDERA PEDOFILA! Uprkos slikama, Princ Endru sa gnušanjem odbacuje NAVODE O ORGIJAMA sa Epstajnom

Vojvoda od Jorka priznao je ranije da je prvi put upoznao Epstajna 1999. godine, i to preko Maksvelove. Kada je Epstajn prvi put optužen za pedofiliju 2010. godine, kraljičinog sina uslikali su fotoreporteri kako izlazi iz zgrade pokojnog milijardera pedofila kraj njujorškog Central parka.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiki

pre 4 godine

Svaka koja se smuca sa matorcima i kao klinka bi da se probije (samo se pitam gde) radi i radila je sve i svašta! Ništa nije morala. Nisu ove bile zaključane i zlostavljane kao oteta deca po svetu. Neeee....htele su u lovu! Pa tu su gadovi i muški i ženski garantovani! Tako da....matori skotovi su matori skotovi 1000%, ali od ovih malih droca mi je muka!

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija