• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zaštitnik potošača

13.01.2016

14:20

JOVANA JE STRAH I TREPET ZA TRGOVCE: Sa mnom nema šale, niko ne može da me prevari!

Zaštitnik potrošača

JOVANA JE STRAH I TREPET ZA TRGOVCE: Sa mnom nema šale, niko ne može da me prevari!

Podeli vest

Uvek vodim računa o tome šta je na popustu, a u supermarketima detaljno čitam deklaracije, ma koliko to trajalo, kaže voditeljka Jutarnjeg programa ZV Pink


 

 


Jedna od najpoznatijih srpskih voditeljki Jovana Joksimović za naš dodatak odgovorila je na deset potrošačkih pitanja i otkrila nam da pažljivo čita deklaracije, kupuje uglavnom tamo gde poznaje prodavce, čeka u redu čak i kada joj ponude da prođe preko reda...

* U kojim radnjama najčešće kupujete?
- Zbog prirode svog posla ne volim da idem u kupovinu, uglavnom idem zato što moram. Ima nekoliko radnji u kojima volim da kupujem, to su butik "Chick", koji me i oblači za emisiju, kao i XYZ, imam i dosta haljina Meline Džinović. Volim udobnu garderobu, najvažnije mi je da se osećam prijatno, bilo da je reč o trenerci, farmerkama ili večernjoj haljini. To mi je najvažniji kriterijum pri izboru odevne kombinacije.

* Kada ste se poslednji put osetili kao prevareni potrošač?
- Kupujem na mestima gde poznajem ljude, tako da moram da kažem da me nikad niko nije prevario. Vodim računa o tome koliko šta košta, šta je na akciji, tj. popustu. U supermarketima detaljno čitam deklaracije, tako da kad vodite računa, teško možete biti prevareni.

Više volim kartice, zato što imam utisak da nisam dala novac, pa mi nekako lakše padne

* Čitate li deklaracije proizvoda koje kupujete?
- Čitam, iako to oduzima dosta vremena, pogotovo kad je hrana u pitanju. Uvek mi je čudno kad vidim da isti proizvod ima dve cene, znam da moram pažljivo da pogledam rok trajanja...

* Gde najčešće čekate u redu?
- Svugde čekam u redu. Smatram da je to pristojno, čak i kad se desi da me neko prepozna i pozove da prođem preko reda, ja to ne radim, jer me je uvek sramota. Smatram da mi to što sam javna ličnost ne daje tu vrstu privilegije, dovoljno mi je što radim posao koji volim. To bi bilo previše.

* Kako ste zadovoljni uslugama mobilnog i kablovskog operatera?
- E to je već teško pitanje (smeh). Zavisi od meseca do meseca. Imam dva broja telefona, tako da kad jedna mreža zakaže, tu je druga. Što se kablovske tiče, kad bih se malo više bavila time šta nudi koji paket, verovatno bih bila zadovoljnija.

* Da li redovno plaćate račune?
- Uvek na vreme, kao što treba da platite račun na kasi, tako treba da se plate i svi računi koji stižu na mesečnoj bazi.

Prva koja ima kredite

Od svih koji su "gostovali" u rubrici VIP potrošač Jovana Joksimović je prva koja je na pitanje o tome koliko kredita otplaćuje rekla da ima zajam u banci (i to dva). Pre nje, da ništa ne duguju banci, rekli su Branko Kockica, Seka Aleksić, modna blogerka Zorana, članice "Frajli", mađioničar Igor Trifunov i Ivana Mihić. 

* Da li dajete bakšiš u restoranima i kafićima?
- Uvek, kad se i desi da nemam u tom trenutku, nadoknadim sledećeg puta.

* Keš ili kartice?
- Više volim kartice, zato što imam utisak da nisam dala novac, pa mi nekako lakše padne, iako to nema veze sa realnošću.

* Koliko kredita otplaćujete?
- Dva, i to je veliki teret, ali i obaveza da moram da radim. Kredit jeste obaveza, međutim, na neki način je i stimulacija.

* Šta uvek imate u frižideru, a šta nemate nikada?
- U frižideru imam sve što je potrebno za moju porodicu, ne volimo da bacamo hranu, tako da kupujemo samo ono što nam je neophodno za najviše tri dana.

BLOGERKU NON-STOP VARAJU! Zorannah će jednom i medveda kupiti, jer ne gleda šta trpa u korpu!

(FOTO) JOKSIMOVIĆI, prva slika sa sinom! Mali Kosta nije više mali!

A ON JE SUPERMEN Željko Joksimović: Jovana je superžena bez koje ne funkcionišem!

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djokica

pre 8 godina

Bolje nabaci malo mesa na te tvoje koščice mlogo si bre anoreksična. Tada bi bila mlogo i ljepša.....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija