• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

17.03.2016

16:53

ŠVEĐANI KIKSIRALI! Ikea povlači lampe iz prodaje zbog opasnosti od strujnog udara!

Zaštitnik potrošača

ŠVEĐANI KIKSIRALI! Ikea povlači lampe iz prodaje zbog opasnosti od strujnog udara!

Podeli vest

Švedski proizvođač nameštaja Ikea povlači iz prodaje tri modela lampi zbog opasnosti da mogu izazvati strujni udar

Kompanija apeluje na korisnike koji su kupili lampu Gothem da proizvod donesu u Ikea prodavnicu gde će im biti vraćen novac, a dokaz o kupovini nije neophodan.

Čak i ako lampa radi normalno, oštećeni kablovi mogu dovesti napon u metalno kućište lampe i prouzrokovati bezbednosni rizik, saopštio je švedski proizvodjač nameštaja.

Iz prodaje se povlače sva tri modela Gothem lampi, dve stone i jedna podna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 7 godina

E vidite to je kultura poslovanja, a naši bi vam još naplatili kada vas struja udar, zbog navodno jer niste pratili upustvo korišćenja lampe.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija