• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zaštitnik potošača

08.04.2016

10:57

ISPOVEST ŽENE PREVARENE U "VOJVOĐANSKOJ BANCI": Isplatila sam kredit do zadnje pare, A JOŠ SAM IM DUŽNA!

Zaštitnik potrošača

ISPOVEST ŽENE PREVARENE U "VOJVOĐANSKOJ BANCI": Isplatila sam kredit do zadnje pare, A JOŠ SAM IM DUŽNA!

Podeli vest

Otišla sam da isplatim preostali dug za kredit. Uplatila sam koliko mi je rečeno i saopšteno mi je da je pozajmica likvidirana. Međutim, ubrzo posle toga me zovu iz banke i traže da im uplatim još 900 dinara, kaže I. M. Jasno je da na uplatu od skoro 500 evra, 900 dinara je smešan iznos, i da su mi rekli da ga uplatim kada sam isplaćivala kredit, ne bi bio nikakav problem

I. M. nije ni slutila kako će joj se završiti otplata kredita koji je podigla još u novembru 2005. godine u tadašnjoj Nacionalnoj banci Grčke. Iako je ta priča trebalo da bude okončana pre sedam godina, ona i danas ima problema koji je, kako kaže, nastao ili iz greške ili iz neznanja šalterskog službenika.

- Reč je o potrošačkom kreditu koji sam podigla kako bih obnovila dotrajalu belu tehniku u kući. Kredit mi je odobren 7. 11. 2005. godine. Vezan je bio deviznom klauzulom za evro, te je moja pozajmica iznosila 592,66 evra - kaže naša sagovornica.

KARDINALNA GREŠKA NA ŠTETU KLIJENTA! Hipo banka BEZ PITANJA produžila kredit sa 10 na 20 godina!

Period otplate je iznosio 36 meseci, a jasno je prihvatila sve kamatne stope i troškove obrade kredita, što je iznosilo ukupno 188 evra.

- Prve četiri rate kredita sam izmirila uredno. Jedino mi je bio problem što sam konverziju rate iz evra u dinare vršila prema kursu NBS, dok su u banci to obračunavali po kursu koji su oni formirali. U međuvremenu sam ostala bez posla i bez ikakvih prihoda i počela sam da zaostajem sa ratama. To nije bila njihova krivica, ali bila sam svesna i bez ikakvog pogovora sam prihvatala da ću, u trenutku kada budem bila u mogućnosti, platiti sve penale zbog kašnjenja. Ni to nije bilo ništa sporno - objašnjava naša čitateljka.

U međuvremenu, sada već Vojvođanska banka poslala joj je opomenu pred tužbu (26. marta 2009) sa naznakom da mora da isplati 481,79 evra preostalog duga ukoliko želi da izbegne sudski epilog.

- Ni to nije bio problem, krivica je moja, pa sam 20 dana nakon dobijene opomene (15. aprila 2009) otišla u ekspozituru Vojvođanske banke u ulici 27. marta u Beogradu i zatražila da mi obračunaju sveukupan dug kako bih ga uplatila i likvidirala kredit. Rečeno mi je da treba da uplatim 45.354 dinara. Naravno da su mi evro menjali po nižem, a kredit obračunavali po višem kursu, ali svesna sam da je to politika banke, pa sam i taj gubitak na kursnoj razlici "progutala". Više puta sam pitala da li to znači da sam okončala otplatu i likvidirala kredit, rečeno mi je da je sve u redu. Kada sam zatražila dokument o likvidaciji kredita, rekli su mi da nema potrebe jer je to bio potrošački kredit uzet u prodavnici gde sam kupovala uređaje - priča I. M., koja je mislila da je tu kraj njenim dugovima.

KAKO NAS BANKE UCENJUJU! Uslovljavaju odobrenje kredita dodatnim ugovorima o osiguranju!

Međutim, oko mesec dana kasnije pozvali su je iz Vojvođanske banke da joj kažu da je njeno dugovanje oko 900 dinara i da ga izmiri u najkraćem mogućem roku kako ne bi snosila sankcije.

TO JE PLJAČKA Od banke sam uzeo 70.000 evra, a treba da joj vratim 120.000!

- Bila sam, najblaže rečeno, zatečena. Pokušala sam da objasnim da sam dug otplatila i da mi je rečeno da je sve izmireno, ali mi je devojka sa druge strane rekla da njima u sistemu piše da imam pomenuto dugovanje i da ona tu ne može ništa da učini. Pozivi su bivali sve učestaliji, dug se uvećavao. Pozvala sam centralu u Novom Sadu, gde su mi objašnjavali neke mesečne preseke za koje službenik u banci verovatno nije znao. Iznervirana, upitala sam ih šta bi se desilo da sam im njihovom greškom uplatila više novca, da li bi zvali da mi ga vrate, izričito mi je rečeno da ne bi. Tog trenutka sam se zainatila i rekla da me njihove greške ne zanimaju i da im to neću uplatiti. Jer, jasno vam je da na uplatu od skoro 500 evra, 900 dinara je smešan iznos, i da su mi rekli da ga uplatim kada sam isplaćivala kredit, ne bi bio nikakav problem - kaže rezignirana I. M.

ZELENAŠI ĆE DUŠU DA NAM UZMU Legalno pljačkaju pronašli rupu u zakonu!

Pozivi službenika banke su se nastavili, uz kako kaže, razne vrste upozorenja - od tužbe do toga da više nikada neće moći da podigne kredit ni za peglu.

- Prema mojim poslednjim informacijama, taj dug je narastao na skoro pet hiljada dinara.

DA LI SU BESKAMATNI AUTO KREDITI PREVARA?! Kamate nema, ali se ipak plaća!

Do pripajanja Nacionalne banke Grčke a. d. Beograd Vojvođanskoj banci a. d. Novi Sad došlo je 2006. godine. Nakon pripajanja, dve banke u Srbiji posluju pod nazivom Vojvođanska banka akcionarsko društvo Novi Sad.

Vojvođanska banka: Molimo klijenta da nam se javi, ispitaćemo ceo slučaj

U Vojvođanskoj banci su nam, kada smo im objasnili slučaj naše sagovornice, ljubazno odgovorili da će ispitati ceo slučaj.
- Ispitaćemo o čemu se radi i informisati vas o istom, ali da bismo što pre ispitali sve detalje ovog predmeta, pomoglo bi nam da budemo informisani o ličnim podacima klijenta, odnosno matičnoj filijali u kojoj je imao kredit, kako bismo ispitali njen predmet i utvrdili o čemu se zaista radi. U skladu sa internim procedurama i zaštitom podataka o ličnosti, moramo da vas zamolimo da gospođu uputite da nam se zvanično obrati na mejl prigovoriŽvoban.groupnbg.com, u kojem je potrebno da navede lične podatke i dostavi dokumentaciju o likvidaciji kredita ukoliko je poseduje kako bismo na što brži način utvrdili šta se konkretno desilo u pomenutom slučaju, a svakako u predviđenom roku od 15 dana. Ukoliko se tokom postupka utvrdi da je došlo do operativne greške službenika banke, mi ćemo klijenta obeštetiti i nastojati da čitavu situaciju rešimo na najbolji mogući način - rekli su nam u Vojvođanskoj banci.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragomir

pre 8 godina

VOJVOĐANSKA BANKA! Oš da vam ja napišem koliko je to neozbiljna banka?Bolje da me ne vučete za jezik!Ne bi ste verovali.

Arsa

pre 8 godina

skoro identicna situacija mi se desila kod Efg banke... cak su me blokirali u kreditnom birou... iznos je bio oko 200 dinara... sve drugo samo ne efg!!! a koliko vidim ni VB\n

Djoko

pre 8 godina

Najgori ubedljivo su u komercijalnoj banco...bezite od njih...cak su izmislili i neki PODRACUN na koji vam navodno legnu pare, a vi ne mozete da ih podignete...vise puta preko vikenda vam pare volsebno nestanu sa racuna, a onda se u ponedeljak pojave...kazu racunar pogresi preko vikenda, a onda u ponedeljak ujutro racunar "uvidi svoju gresku pa je ispravi"...smatraju nas za budale...

CIRINELA

pre 8 godina

Rec sluzbenice na salteru ne znaci nist apsolutno nista. Gospodja je trebala biti uporna i traziti da joj izdaju potvrdu. Dakle ne izlazite iz banke dok vam odgovorno lice ne izda potvrdu da vise ne postoji medjusobnih potrazivanja. Oni MORAJU izdati potvrdu. Ako je poslovna politika banke da ne izdaje takve potvrde onda NBS mora doneti obavezujucu uredbu kojom se svako neizdavanje smatra tesko krivicno delo sa odgovarajucim sankcijama - pa i oduzimanje dozvole za rad. Sa bankama se moze samo tako razgovarati i nikako drugacije.

XXL

pre 8 godina

Odnos banaka je lihvarski, a sistem je nemoćan da zaštiti klijente.

dragisa

pre 8 godina

Vojvodjanska banka lopovska banka , zatvorio sam kredit pre mnogo godina bio na salteru i rekli ovoliko sada dugujete da bi ste isplatili ceo kredit, ja izvadim pare i platim oni meni priznanicu koju sam uredno odlozio u fasciklu sa ostalom dokumentacijom.To je bilo 2005.g. da bi posle pet godina dobio na kucnu adresu opomenu po dugu na partiji kredita od nekih dvadesetak hiljada dinara.Odem tamo pitam sta je ovo a oni kazu to vam je partija kredita , dobro kazem ja jeste ja sam to isplatio i pokazem priznanicu iz 2005.g. a oni ce meni jeste ali niste ugasili kredit.Cuj ja treba da ugasim kredit to jest partiju kredita da potpisem neki dokument valjda ili sta vec.Kazem nije to na meni nego na sluzbeniku banke a oni i dalje teraju svoje.NIsta kazem ja necu da vam platim nista tuzite me pa ce mo na sud da dokazujemo ko je sta morao da radi.I tako do danas niti meni stize tuzba niti ja to placam a preko jedne prijateljice koja radi tamo saznajem da oni biflaju kamatu na kamatu dokle ce tako videcemo.

Cvele 53

pre 8 godina

Banke zaračunavaju od 1 do 2 % za prevremenu likvidaciju kredita ukoliko je takva klauzula ugovorena pre donošenja propisa o zabrani naplate ove naknade.Kod Alpha banke se uglavnom naplaćivala rata po prodajnom kursu a isplata kredita vršila po kupovnom kursu i tako klijent biva dodatno opljačkan.Naplaćuju se i mesečni izveštaju po kreditnim karticama iako je Zakon o zaštiti porošača nedvosmislen TO JE ZABRANJENO .Kada tražite odgovor od Alpha banke, traže vaše lične podatke e mailom da bi ti odgovorili a slanje takvih podataka /enkriptovanih / preko gmaila,yahoo ja apsurdno !!!! Pa sad vidite kakve su nam banke a NBS mudro ćuti !!!

Aleksandar

pre 8 godina

To se meni desilo isto pre podizanja stambenog kredita ugasim sve kartice poplacao cekove i ugase mi minus.Dobijem kredit i posle pet godina posalju opomenu da dugujem po kartici 65ooo rsd.Izgleda da cu morati da platim?Kad se meni to desilo koji sam ekonomski obrazovaniji od vecine njihovih radnika mogu misliti sta gradjani druge profesije i struke mogu da dozive.

nikyy

pre 8 godina

Ne uzimajte kod banaka nista pa makar ti trebalo i za lekove to su najveci pljackasi i paraziti

Cvele

pre 8 godina

Najgora je Meridian banka,zbog nje sam ostao bez icega,pa sam morao da odem iz zemlje.Sada sam im zahvalan,jer da sam ostao,verovatno bih do sada umro od infarkta,ovako,radim za dobru firmu,plata mi leze na racun u inostranstvu,a u Srbiji pare nikad ne podizem na bankomatu,vec onoliko novca koliko mi treba,nosim sa sobom.NIKAD vise ni jedna banka u Srbiji nece videti moj dinar

goca

pre 8 godina

U ERSTE BANCI SAM IMALA KREDIT PREKO ADMINISTRATIVNE ZABRANE. PRVO SU MI U JEDNOM MESECU SKINULI 2 RATE,A NA KRAJU NAPLATILI I 13 tu RATU. NA MOJ PRIGOVOR ODGOVORILI SU DA SAM SAMA TREBALA DA OBAVESTIM RACUNSKI CENTAR DA JE KREDIT ISPLACEN I DA U NJIHOVOM KOMPJUTERU NE POSTOJI PODATAK O TOJ UPLATI. POSLE MOJE REAKCIJE DA CU IH TUZITI, NEOBJASNJIVO SE NOVAC POJAVIO NA MOM TEKUCEM RACUNU. STA RECI??????????

Spasoje

pre 8 godina

Na salterima u bankama sede neuki sluzbenici. Pojma ni o cemu nemaju osim o onome cemu ih je banka naucila kad treba da ubede klijenta da nije u pravu i da nema ni na sta pravo. Logika je za njih nepoznata kategorija. Ako slucajno pokusate da dodjete do nekog od njihovih rukovodilaca, tek tu ste na mukama. Nije dozvoljeno. Do sefova i direktora ni pod razno ne mozete da dodjete, zabranjeno je (Raiffeisen banka). Ostaje vam da se ''nadvlacite'' sa salterskim sluzbenicima koji ni o cemu pojma nemaju niti razumeju sta im pricate. Na kraju samo slegnu ramenima a vi ostajete na cedilu, pa vidite sta cete. Ne dao vam bog da ste nasledili neke pare koje se nalaze na tzv. ''nerezidentnom'' racunu. Nema ni najmanje sanse da ih dobijete, cak ni na zahtev suda (opet Raiffeisen banka). Ostajete bez nasledstva. U korist banke, naravno.

bosa

pre 8 godina

pljačka se narod na sve načine i svi JP pogotovo, kamate zaračunavaju skoro svi. u marketima reklame 10% popust,a one artikle što stanovništvo kupuje to stave na akciju i na to nema popusta, tako da na račun od 2000 dinara dobijete popust 16 dinara.sve nam je laž, prevara i pljačka pa nek običan čovek preživi.

Darko

pre 8 godina

Za stare kredite postoji provizija od 2 - 3 % a kredit se zatvara kod kreditnog sluzbenika a ne na salteru

Maria22

pre 5 godina

* ŽELITE LI ZAHTJEV ZA INVEST * * Spavate noću kako možete dobiti zajam? * Tražite osobni zajam? * Tražite zajam za pokretanje vlastitog posla? * Tražite kredite za velike projekte? * Tražite investicijski zajam? E-MAIL US TODAY: bankplcglobalaccess2@gmail.com

Maira

pre 5 godina

Dobar dan moj narod Hrvatske SVJEDOČANSTVO O NAČINU ZAHTJEVA ZA KUPNJU KUĆE IZ REALNE I GENUINE ZAJEDNIČKA TVRTKA POZIVA DAVID SMART LOAN COMPANY. Ja sam vrlo sretan danas i Bog blagoslovi DAVID SMART zajam društvo. , Moje ime je Margarida maria Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu U braku sam, tražila sam istinsku tvrtku za zajam u posljednjih 5 mjeseci, za kupnju kuće sve što sam dobio bio je hrpa prevara koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju dana, oni su uzeli moj novac bez da daju ništa zauzvrat, sve moja nada je izgubljena, zbunjena sam i frustrirana, nikad nisam htjela imaju veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelj, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći, to ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita što mi je potrebno uz vrlo nisku kamatnu stopu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za zajam, jesam baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Nikada nisam vjerovao, ali pokušao sam i na moj najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, ja sam sretan i bogat i ja sam zahvalio Bogu da takav zajam takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta, molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo se obratite Davidu pametnim ZAJMOVIMA Tvrtka danas i dobiti vaš kredit od njih, Bog blagoslovi David pametan zajam za svoju istinsku ponudu.  Pazite da se obratite Davidu pametnim zajmom za vaš kredit jer sam dobio svoje zajam uspješno iz ove tvrtke bez stresa.

Maira

pre 5 godina

Dobar dan moj narod Hrvatske SVJEDOČANSTVO O NAČINU ZAHTJEVA ZA KUPNJU KUĆE IZ REALNE I GENUINE ZAJEDNIČKA TVRTKA POZIVA DAVID SMART LOAN COMPANY. Ja sam vrlo sretan danas i Bog blagoslovi DAVID SMART zajam društvo. , Moje ime je Margarida maria Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu U braku sam, tražila sam istinsku tvrtku za zajam u posljednjih 5 mjeseci, za kupnju kuće sve što sam dobio bio je hrpa prevara koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju dana, oni su uzeli moj novac bez da daju ništa zauzvrat, sve moja nada je izgubljena, zbunjena sam i frustrirana, nikad nisam htjela imaju veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelj, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći, to ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita što mi je potrebno uz vrlo nisku kamatnu stopu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za zajam, jesam baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Nikada nisam vjerovao, ali pokušao sam i na moj najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, ja sam sretan i bogat i ja sam zahvalio Bogu da takav zajam takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta, molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo se obratite Davidu pametnim ZAJMOVIMA Tvrtka danas i dobiti vaš kredit od njih, Bog blagoslovi David pametan zajam za svoju istinsku ponudu.  Pazite da se obratite Davidu pametnim zajmom za vaš kredit jer sam dobio svoje zajam uspješno iz ove tvrtke bez stresa.

Calvin Scott

pre 5 godina

Trebate li kredit? Poslovni zajam / zajam tvrtke / osobni zajam Bilo koja vrsta Zajma. Ako je tako, kontaktirajte nas za više informacija: Napomena: Sve odgovore treba proslijediti na: calvinloanhome@aol.com Ili info.calvinscottloanhome@aol.com Site: https://calvin-scott-loan-financial-home.business.site/? Tel: 1 (631) 319-8499 WhatsApp: 1 (631) 856-6483

Shalom Knight

pre 5 godina

Halo, kažeš Shalom Vitez, pemberi pinjaman privatni, apakah Anda berhutang? Anda butuh dorongan finansial? Za vrijeme boravka i odlaska na plažu, posjetitelje će moći posjetiti. Za članove domaćinstva i lokalnu službu, kao i za međunarodne posjetitelje, naplaćuje se cijena od 2%. Saya memberikan pinjaman melalui transfer rekonstruira potporu atau cek bank juga. Tidak memerlukan banyak dokumen. Jika Anda ing mindapatkan pinjaman od reputasi kami i juga ada bonus Akhir Tahun za pelanggan kami. Zatim kliknite na e-poštu: shalomloancompany@gmail.com Terima kasih Shalom Loan Company Inc. Nyonya Shalom Knight.

Maira

pre 5 godina

DOBAR DAN MOJI LJUDI GRČKE SVJEDOČANSTVO KAKO JA POZAJAM ZA KUPNJU KUĆE IZ STVARNOG I PRAVNOG KREDITNA TVRTKA POZIVANA DAVID SMART LOAN COMPANY. Vrlo sam sretan danas BOG BLAGOSLI DAVID SMART KREDITNO PODUZEĆE. , Moje ime je Margarida maria. Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu Ja sam oženjen, tražio sam pravu tvrtku za zajam posljednjih 5 mjeseci, kupiti kuću Sve što sam dobio bila je gomila prevare koja me natjerala da im vjerujem i na kraju dana, uzeli su moj novac bez dajući bilo što za uzvrat, sve moja nada je izgubljena, ja sam se zbunio i frustriran, nikada nisam htio imati bilo kakve veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći ona pozajmljuje tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita potreban mi s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobio Kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za kredit, jesam kao što mi je rekla, aplicirala sam s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) nikada nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moj najveće iznenađenje sam dobio kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, Ponovno sam sretna i bogata i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama diljem mjesta, ugoditi JA savjetovati svima vani koji su u potrebi za kredit ići za (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i Vaš život će se promijeniti kao moj. Brzo kontaktirajte David pametne zajmove TVRTKA danas i dobiti svoj zajam od njih, Bog blagoslovi David pametan zajam tvrtke za njihovu pravu kreditnu ponudu.  Pobrinite se da kontaktirate David pametan zajam za vaš kredit jer sam dobio moj uspješno od ove tvrtke bez stresa....

Maira

pre 5 godina

DOBAR DAN MOJI LJUDI GRČKE SVJEDOČANSTVO KAKO JA POZAJAM ZA KUPNJU KUĆE IZ STVARNOG I PRAVNOG KREDITNA TVRTKA POZIVANA DAVID SMART LOAN COMPANY. Vrlo sam sretan danas BOG BLAGOSLI DAVID SMART KREDITNO PODUZEĆE. , Moje ime je Margarida maria. Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu Ja sam oženjen, tražio sam pravu tvrtku za zajam posljednjih 5 mjeseci, kupiti kuću Sve što sam dobio bila je gomila prevare koja me natjerala da im vjerujem i na kraju dana, uzeli su moj novac bez dajući bilo što za uzvrat, sve moja nada je izgubljena, ja sam se zbunio i frustriran, nikada nisam htio imati bilo kakve veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći ona pozajmljuje tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita potreban mi s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobio Kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za kredit, jesam kao što mi je rekla, aplicirala sam s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) nikada nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moj najveće iznenađenje sam dobio kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, Ponovno sam sretna i bogata i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama diljem mjesta, ugoditi JA savjetovati svima vani koji su u potrebi za kredit ići za (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i Vaš život će se promijeniti kao moj. Brzo kontaktirajte David pametne zajmove TVRTKA danas i dobiti svoj zajam od njih, Bog blagoslovi David pametan zajam tvrtke za njihovu pravu kreditnu ponudu.  Pobrinite se da kontaktirate David pametan zajam za vaš kredit jer sam dobio moj uspješno od ove tvrtke bez stresa....

logo mercy

pre 5 godina

Trebate li hitan kredit? kontaktirajte nas putem e-pošte za više informacija o usluzi kreditiranja. email: logo_credit@hotmail.com

Maira

pre 5 godina

DOBAR DAN MOJA LJUDI U HRVATSKOJ SVJEDOČANSTVO KAKO JA POZAJAM ZA KUPNJU KUĆE IZ STVARNOG I PRAVNOG KREDITNA TVRTKA POZIVANA DAVID SMART LOAN COMPANY. Vrlo sam sretan danas BOG BLAGOSLI DAVID SMART KREDITNO PODUZEĆE. , Moje ime je Margarida maria. Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu Ja sam oženjen, tražio sam pravu tvrtku za zajam posljednjih 5 mjeseci, kupiti kuću Sve što sam dobio bila je gomila prevare koja me natjerala da im vjerujem i na kraju dana, uzeli su moj novac bez dajući bilo što za uzvrat, sve moja nada je izgubljena, ja sam se zbunio i frustriran, nikada nisam htio imati bilo kakve veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći ona pozajmljuje tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita potreban mi s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobio Kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za kredit, jesam kao što mi je rekla, aplicirala sam s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) nikada nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moj najveće iznenađenje sam dobio kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, Ponovno sam sretna i bogata i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama diljem mjesta, ugoditi JA savjetovati svima vani koji su u potrebi za kredit ići za (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i Vaš život će se promijeniti kao moj. Brzo kontaktirajte David pametne zajmove TVRTKA danas i dobiti svoj zajam od njih, Bog blagoslovi David pametan zajam tvrtke za njihovu pravu kreditnu ponudu.  Pobrinite se da kontaktirate David pametan zajam za vaš kredit jer sam dobio moj uspješno od ove tvrtke bez stresa.....

kateloanss

pre 4 godine

Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i praktični kredit za otplatu računa i započinjanje novog posla ili ponovno finansiranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge finansijske institucije? Evo vam šansi da dobijete zajam od naše Organizacije. Pojedincima nudimo zajmove za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje posla, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. Kontaktirajte nas danas putem e-maila: kate_solution@outlook.com

rodfinance

pre 4 godine

finansiranje projekata, zajam za početak projekat i još mnogo toga. Javite se (rodfinancing@gmail.com) WhatsApp: +14693515949

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija