• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2016

09:52

(FOTO) NE DAJTE DA VAS TRGOVCI PRAVE BUDALAMA! Evo šta su smislili da prašak platite za trećinu više!

Zaštitnik potrošača

(FOTO) NE DAJTE DA VAS TRGOVCI PRAVE BUDALAMA! Evo šta su smislili da prašak platite za trećinu više!

Podeli vest

Niko ne ume da objasni razlog zbog koga potpuno isti prašak u pakovanju od dva kilograma ima jednaku cenu kao i onaj u pakovanju od tri kilograma!

 

U jednom beogradskom hipermarketu možete da kupite dva kilograma praška za veš po ceni od 396.99 dinara, a za isti novac možete da kupite i pakovanje od 3 kilograma!

GDE ĆE VAM DUŠA, NEVERNICI?! TRGOVCI NAS TRUJU NA VASRKS! Teški metali u bojama za jaja!

Neverovatno, ali dva pakovanja se nalaze doslovno jedno ispod drugog, s tim što je manje (zapravo skuplje) pakovanje na polici u visini očiju, odnosno na onom mestu sa kojeg kupci mahinalno uzimaju proizvode.

ZASTRAŠUJUĆI REZULTATI LABORATORIJSKE ANALIZE! MMS kapi ne leče, već UBIJAJU DECU!

Dakle, ako ne pogledate pažljivo u cene i deklaracije na njima može da vam se desi da kilogram potpuno istog praška platite 185, umesto 122 dinara!

informer.rs

Kada smo u hipermarketu pokušali da saznamo o čemu je reč, niko nije želeo da govori zvabnično, ali smo nezbvaično dobili odgovor da je reč o dva različlita uvoznika i da se zato cene razlikuju.

"EMECETA" VARA KUPCE! Pogledajte dobro šta piše u katalogu, NIŠTA IM NE VERUJTE NA REČ!

Čak i da je to tačno, a priznaćete da je malo suludo da dva uvoznika imaju toliku razliku u ceni, zar nije u najmanju ruku neobično da ova pakovanja stoje jedno ispod drugog, sa apsolutno istim cenama. Ili je to, ipak, neko namerno hteo da dovede kupce u zabludu?!

NOVA FORA U HIPERMARKETIMA: Platite upola JEFTINIJE, ali imajte u vidu da...

OPREZ! INFORMER OTKRIO I DOKAZAO: U omiljenoj poslastici opasni sastojci! JEDEMO PUDING PUN OTROVA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dijaspora

pre 7 godina

Dobrodošli u tržišni kapitalizam. To je tako svuda u svetu. Ko nezna da čita i da misli i upoređuje uvek će da fasuje.

Cole5

pre 7 godina

Cek, cek otkud razliciti uvoznici za domaci deterdzent koji se proizvodi u Krusevackoj Merimi koja ju je kupio Henkel. Zar ste vi novinari toliko glupi pa niste o tome razmisljali, pa ste dozvolili da vas trgovci nezvanicno prevare vadeci se na razlicite uvoznike za domaci proizvod.

zone

pre 7 godina

Aaaahahahaha bravo..... Nedajte vi novinari da vas trgovci prave budalama.... hahaha padoh sa stolice

branko m

pre 7 godina

Na slici se vidi: DET MERIX LAVANDA, HENKEL SRBIJA...pa kako dva uvoznika ako je HENKEL SRBIJA..? to je bivsa MERIMA Krusevac...ili je neki "pametnjakovic" da bi "oprao" papire izvezao prasak pa ga onda uvezao...ili je neko vratio prasak iz uvoza kao neodgovarajici ali moze da prodje u Srbiji, jer IDEA nije srpska firma...

gagi

pre 7 godina

Nekad se proizvodio u Merimi Krusevac dok nije prodata zato se sada uvuzi.

sale

pre 7 godina

Kao prvo ovo je u TEMPU. Kao drugo prikažite ljudski slike oba pakovanja pa ću ja da procenim da li možda ima razlike, tako da kažem u modelu praška. Na cenama su različite oznake praška. Ili je ovo još jedan gvazinovinarski senzacionalizam. Raziđi se!

MiroslavBB

pre 7 godina

Stalno vam govorim, polu-pismeni narode, ovo je LOPOVSKA 'civilzacija', BANDITSKOG kapitalizma - u kojoj se Srbija sasvim lijepo uklapa!! Nacionalizovati sve privatne medije u Srbiji, banke i privatne 'univerzitete'!! Vratiti drzavi i narodu oteto i opljackano u periodu nasilnog pretvaranja Socijalizma u kapitalizam (nije slucajno veliko pocetno slovo S) ...

jeca

pre 7 godina

Pomenuti deterdzent od 2kg je koncentrisan,zato je ista cena

bakal1

pre 7 godina

Kao prvo neko pere pare...kao drugo ti radnici koji rade u trgovinama(privatnici) su toliko izrabljivani za minimalac,da ako se uskoro nesto ne promeni,dzba Vucicu pobeda imace radnike iz trgovina,koje su uglavnom u privatnim, a nemaju ni sad za praznike slobodne dane,rukama(maxi,idea,roda,drinkstore,tehnomanija,winwin)ispred vlade..pa nek vidi sta ce..a kao trece razlika u ceni je zato sto je verovatno ovaj u kesi od 2kg, koncentrovaniji i treba manje praska,nego ovog od 3kg..e sad da vas vidim da li smete ovo da objvite i da li nesto radite po pitanju radnika u zastite radnika ili ste svi produzena ruka Amera...nisma niciji simpatizer...samo pisem realnu situaciju....ali svi zatvaraju oci....

Maja

pre 7 godina

Ja ne vidim u čemu je ovde problem.Postoji artikal,postoji uredno istaknuta cena.Svako za svoju robu ima pravo da traži novca koliko hoće.Vaše je da gledate šta kupujete.Niko Vas ne prisiljava da to kupite.Bogu hvala na svakom ćošku je drugi trgovinski lanac.Sad što pola Srbije ne ume da izračuna koliko je nešto sniženo ili skuplje za 10 ili 30 % to je druga stvar.

Aleksandar

pre 7 godina

Za sada samo kod nas koliko sam video da se proizvodi bilo koje vrste prodaju bez ikakvog marketinskog trika iliti znanja! To sto se desilo, najverovatnije je bila greska usled stalnog menjanja cena na rafovima,!! Najsmesnije je sto se kod nas isplati za mnoge proizvode, kupovati manja pakovanja nego veca i tu ustedite znatno! npr kupite 5 pakovanja majoneza od 90ml po ceni od 25din ili 30din nego kanticu od 300ml po ceni od skoro 250 ili 300dinara!!!

Nikola

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguće da još uvek postoje cene tipa 369,99 din? Da li je normalno da postoje cene u parama a pare nisu u upotrebi već godinama... Hipermarketima na taj način ostaju velike sume neoporezovanog novca dok nama mažu oči sa tim ,99 pa nam u glavi ostane cena oko 350 a ne 370 din. Šta će se desiti ako odem u market i tražim da mi vrate 1 paru ?

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!
NIJE MU OVO TREBALO

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!

Turska već dugo pokušava da pregovara o miru u Ukrajini, ali u stvarnosti je saučesnik terorizma, tvrdi ruska Pravda. Teroristički napad na Krokus će zauvek promeniti ruske pristupe Ankari, navodi list i dodaje da je "Turska je sedište ukrajinske Glavne obaveštajne uprave za pripremu terorističkog fronta u Ruskoj Federaciji".

28.03.2024

12:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija