• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastitnik potrosaca

04.07.2016

09:55

ŠAPČANKA U BANKARSKOM PAKLU! Falsifikatori i NLB banka ženi upropastili život: UKRALI JOJ IDENTITET, PA PODIGLI KREDIT KOJI NE OTPLAĆUJU!

Zaštitnik potrošača

ŠAPČANKA U BANKARSKOM PAKLU! Falsifikatori i NLB banka ženi upropastili život: UKRALI JOJ IDENTITET, PA PODIGLI KREDIT KOJI NE OTPLAĆUJU!

Podeli vest

Pakao Zorice M. počeo je još 2007. godine, a da ona o tome nije imala pojma. Saznala je tek šest godina kasnije, a problem ni dan-danas nije rešen. Štaviše, gori je iz dana u dan

Za dug saznala kada je htela da podigne kredit

Ova žena iz jednog mesta kod Šapca bila je žrtva falsifikatora koji su joj ukrali identitet, popunili menicu za kredit sa njenim podacima i u NLB banci uzeli pozajmicu od preko 11.000 evra.

U međuvremenu oni su uhapšeni, krivica je utvrđena, sud je menicu proglasio lažnom, ali Zorica je za ovu banku i dalje žirant koji mora da vrati novac.


BIVŠI STUDENTI U KANDŽAMA UNIKREDIT BANKE! Diplomci moraju da otplate studentske kredite i to ODMAH I SVE!
 

NLB banka: Treba nam sudska odluka

U NLB banci objašnjavaju da banka Zoricu M. nije oslobodila dugovanja jer u krivičnom postupku koji je završen u novembru 2011. zapravo nije utvrđeno da gospođa Moravčević nije potpisnik menice, a banka može klijenta da oslobodi dugovanja samo na osnovu odgovarajuće sudske presude. 
- Sud je potvrdio odluku da u krivičnom postupku nije utvrđeno da Zorica M. nije potpisnik menice i u maju 2015. godine, u okviru postupka za prekid izvršenja dugovanja prema banci koji je pokrenula. Ona je u tom postupku priložila krivičnu presudu, ali sud tu presudu nije prihvatio kao dokaz da je menica falsifikovana i zato nije odredio obustavljanje postupka izvršenja duga, a samim tim banka nije bila u situaciji da je oslobodi njenih dugovanja. Sve navedene tvrdnje mogu da se provere uvidom u odgovarajuće sudske odluke - kažu u ovoj banci i dodaju:
- Banka će, u duhu dobre poslovne prakse, odmah organizovati sastanak sa Zoricom M. i u razgovoru objasniti koji postupak mora da pokrene pred nadležnim državnim organima radi dokazivanja da nije potpisala predmetnu menicu. Kada sud odluči da je menica falsifikovana, banka će je bez odlaganja osloboditi njenih dugovanja, kao što smo to uradili i u drugim predmetima iste vrste.

- Da sam bankarski dužnik saznala sam 7. novembra 2013. godine kada sam u Poštanskoj štedionici u Šapcu htela da podignem kredit. Službenica mi je rekla da ne mogu jer se u Kreditnom birou vodim kao jemac za kredit u NLB banci u Beogradu. Već sutradan sam otišla u Beograd i od direktorke Vesne Obradović dobila informacija da se zaista vodim kao žirant koji je podigao izvesni Siniša Todić krajem 2006. godine i to u iznosu od 882.000 dinara. Tada mi je nezvanično rečeno da se to dogodilo tako što je on najverovatnije nekako došao u posed fotokopije moje lične karte - kaže Zorica M. i napominje da kada je 2007. godine podizala kredit za sebe, niko joj nije rekao da je nekome bilo kakav žirant, a ni NLB banka joj za sve ove godine nije poslala nikakvo obaveštenje. Čak ni opomene da se kasni sa uplatom rata.


KAKVA BAHATA PREVARA! Vojvođanska banka traži Vranjancu 300 evra za račun koji nije otvorio!

Kako kaže, izvesnog Todića koji je podigao kredit zna iz viđenja, ali joj nikada nije tražio bilo kakav dokument, niti je pitao da mu bude žirant.

- Ono što je strašno jeste da mi u NLB banci nisu dali uvid u tu dokumentaciju, niti mi daju menicu na veštačenje - priča Zorica, kojoj su sudski izvršitelji zakucali na vrata zbog ovog problema.

Proganjanje

Banka je zove svakog dana i traži da uplati novac

- Svakoga dana me zovu iz banke, prete, traže da uplatim novac. U međuvremenu meni je zbog stresa narušeno zdravlje, kao i mojoj porodici. Za ovo neko ozbiljno mora da odgovara.

Pre tri godine Zorica je Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu dala izjavu povodom ovog slučaja, ali veliki je problem što joj niko ne da menicu kako bi bila veštačena.

Informer

U međuvremenu, Osnovnu sud u Šapcu osudio je Sinišu Todića, Sašu Antonića i Branka Paroškog, koji su učestvovali u čitavoj ovoj prevari i na osnovu falsifikovanih dokumenata podigli kredit u NLB banci, a novac međusobno podelili.


KARDINALNA GREŠKA NA ŠTETU KLIJENTA! Hipo banka BEZ PITANJA produžila kredit sa 10 na 20 godina!

U presudi čiju smo kopiju dobili jasno piše da je menica na kojoj su podaci Zorice M. lažna, a osim toga osuđeni su banci dostavili i potvrdu da je naša sagovornica zaposlena u jednoj šabačkoj agenciji, što takođe nije bilo tačno. Naime, oni su nakratko došli u posed pečata te agencije i tako napravili lažnu potvrdu o njenom zaposlenju.

Međutim, ni pet godina nakon donošenja presude NLB banci pravosnažna presuda ne znači ama baš ništa, kao ni priznanje osuđenih da su zloupotrebili lične podatke Zorice M. Oni je svaki dan zovu, traže da uplati novac uz pretnju zaplenom imovine i sličnim sankcijama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
djordje1953

pre 7 godina

ima li tu posla za zastitnika gradjana i narodnu banku srbije

CIRINELA

pre 7 godina

Nisi dobro informisan. Posao zastitnika gradjana je da stiti clanove DS-a i zastupa zute interese.

pc

pre 7 godina

Nema tu posla za zastitnika gradjana vec se ode u MUP i podnese krivicna prijava protiv NN lica i kraj price. Ako je donesena presuda i ponistena menica potrebno je i sudu da se dostavi da se ne pridrzavaju sudske presude.

Siniša

pre 7 godina

Ima posla, ali zaštitnik građana se bavi politikom i pištoljima , a ne poslom za koji je enormno plaćen

nebojsa novicic

pre 7 godina

tako su i meni ukrali indetitet preko potpisa pa uzeli milione .otvorili firmu .racune po raznim bankama uzeti krediti ....neznam kome da se javim.inace zaposlen sam i radim za 25000.a po papirima se vodim da sam vlasnik i direktor firme vec duze od 6 godina i za ovo se neznam kome se javiti\n \n

Panta

pre 7 godina

Ne sekiraj se Nebojša, rešiće se to kad Srbija postane pravna država! Ako postane... A, što se tiče Zorice pitam se kakavog to advokata ima, ako ga uopšte ima!? Treba da podigne tužbu protiv NLB banke i zahteva da joj banka dokaže da je njen potpis na menici. I ne samo to, već da zahteva nadoknadu nematerijalne štete jer godinama trpi torturu banke ni kriva, ni dužna.

nebojsa novicic

pre 7 godina

tako je i meni nestao indetitet pa otvorena firma i racuni po bankama napravljen pasos i uzete milione .\ninace radim i zaposlen sam za 25000 dinara .\na sa druge strane sam vlasnik i direktor firme i neznam kome se obratiti za pomoc posto nase tuzilastvo nemoze da resi problem .6 predmeta se vodi protiv mene .\njavio sam se u vasu resakciju i cekam poziv .\n

XXL

pre 7 godina

Eto zbog ovakvih stvari koje su dozvoljene u Srbiji gde jedna banka sebe stavlja van jurisdikcije (lat.jurisdictio - pravo, nadležnost suda) Zakon-a jedne države u ovom slučaju Srbije u Srbiji NE postoji vladavina prava što uskraćuje toj državi pravo na otvaranje poglavlja 23 i 24 kod apliciranja za ulazak i članstvo u EU. Na kraju obzirom da naše zakonodavstvo NE prepoznaje ni ujednačenost sudske praxe donetu Odluku suda gde je pravnosnažno utvrđeno činjenično stanje da se radi o krađi identiteta i falsifikovanju dokumenata to NE OBAVEZUJE banku da postupi po toj Odluci. Dakle devojka će morati svoja prava da ostvaruje na sudu sa bankom gde će morati iznova da dokazuje dokazano.i da se upusti u vrlo, vrlo skupu sudsku parnicu sa neizvesnim ishodom jer ponavljam naš Sud NE PREPOZNAJE ujednačenost sudske praxe i neće po automatizmu prihvatiti kao dokaz već vođeni postupak i pravnosnažno donetu Odluku tog istog suda već će se upustiti u raspravu (iz ličnog iskustva o čemu sam već pisao na ovim stranicama). Nek' joj je Bog u pomoći i dobar advokat i mediji koji će to ispratiti.

Anja

pre 7 godina

Ma nije tačno. Ovde je samo u pitanju bezobrazluk i bezobzirnost banke i rukovodstva banke, a oni ovim čine krivično delo te ih kao odgovorna lica banke treba krivično goniti. Nije strašno, jeste neprijatno, ali nije toliko skupo jer delom se radi po službenoj dužnosti (tužilaštvo i policija) a s druge strane, banka će na kraju sve lepo da plati a rukovodstvo banke će da se dogovori ko je od njih kriv. A postoji i Zakon o krivičnoj odgovornosti pravnih lica za krivična dela, gde i pravno lice tj NLB banka će krivično odgovarati, tako da samo treba znati šta treba raditi ...

XXL

pre 7 godina

Draga prijateljice @Ana nije da "nije tačno" i sama se pozivaš na krivičnu odgovornost službenika banke i same banke, a krivićna odgovornost se opet gle čuda dokazuje gde - na sudu. A da se nečija krivična odgovornost u ovom slučaju dokaže mora se pokrenuti pred sudom privatna optužnica, a optužnicu mora da podnese oštećeni. Drugo sudske taxe se odmeravaju po vrednosti spora za tužbu i donetu Odluku, a u ovom slučaju i sudsko veštačenje (obično idu tri veštačenja gde je jedno nezavisno dok su druga dva od strane stranaka i te usluge veštačenja su enormno skupe jer se uzima vrednost spora i sporne sume kojom je opterećena kroz kredit) kao i nadoknada za usluge advokata po troškovnku. Dobro malo sam ga izdramatizovao ovo sa poglavljima ali i dalje naše pravosuđe NE prepoznaje ujednačenu sudsku praksu i banka nije dužna u ovom slučaju da postupa prema oštećenoj po toj Odluci suda već zavisi od njene dobre volje. Dakle oštećenoj jedino preostaje da tužbom ostvaruje svoje pravo na sudu jer kao što sam istakao kod banke NE postoji volja da problem reši i otkloni mirnim putem (veruj mi 32.g. ne izlazim iz sudova). Pozz. i malo knjige Zakon-a u ruke nije sramota i nije baš sve tako "po službenoj dužnosti" jer policija i javno tužilaštvo postupaju gle čuda opet po predlogu - oštećene.

Anja

pre 7 godina

Očigledno je da nemate mnogo znanja koje se odnosi na krivično pravo u Srbiji. Ništa nije privatno kada je krivična odgovornost u pitanju. Ali, nisam ovde da Vas učim poslu, za to naplaćujem.

XXL

pre 7 godina

Tužno naplaćujete nešto nadam se kao profesionalac tj. advokat u struci pretpostavljam, a meni kao neukoj stranci niste dali odgovor KO pokreće postupak za oštećenu i KO zastupa interese oštećene u ovom konkretnom slučeju ako Ona to ne učini pred sudom ili se sporazumno ne dogovori sa bankom? Policija ili javno tužilaštvo obzirom da ste edukovani za krivično pravo? Nego smatram da bi bilo bolje da Vaše znanje i profesiju upotrebite na pravom mestu i pomognete toj devojci ako ste voljni. Pozz.

dragisa

pre 7 godina

Neko je iz banke bio krtica i podelio pare sa njima, to jedino tako moze , drugacije ne.Treba joj dobar advokat iz ove oblasti i jos dosta zivaca da to istera do kraja.

Penzioner

pre 7 godina

Ako je sve ovo istina, onda se radi o propustu radnika banke pred kojim je jemac morao da potpiše menicu i da se istovremeno izvrši identifikacija tog lica. Takodje treba proveriti i ko je za ovo lice kao žiranta popunio i overio potrebnu dokumentaciju, gde izmedju ostalog spada i Administrativna zabrana. Banka ne sme da krije te podatke.

lale

pre 7 godina

Nije jedina koja je imala taj problem sa NLB bankom.Ja sam se jedva iscupao.Nedaju originalnu menicu na uvid.Na kraju su povukli tuzbu da nebi vestacenje dokazalo falsifikat.

stoper4

pre 7 godina

Čekajte, kako mogu da je zovu iz banke ako postoji presuda u kojoj se kaže da je menica falsifikovana? Jesmo mi banana država, ali baš tolika nismo

Gagi

pre 7 godina

Не могу да схватим да суд у Србији донесе пресуду у којој се штите лопови и преваранти, а поштени грађани осуђују.То значи да СУД у Србији сарађује са преварантима.

Bojan

pre 7 godina

Pa čekaj - u tekstu piše da u presudi jasno piše da je menica lažna i da su podaci i dokumenti dostavljeni za podizanje kredita falsifikovani. Ne razumem pravnike NLB banke, njihovo tumačenje je potpuno apsurdno. Mislim da žena treba hitno da podigne tužbu protiv banke zbog uznemiravanja i da tom prilikom priloži i prethodnu presudu, pa da vidimo da li je jasno ili nije jasno da li je potpisala menicu i da li NLB uopšte ima ikakav osnov da je smatra jemcem ako nema nikakav validan dokument i dokaz osim kopije lične karte. Ovakvih budalašenja "pravnika" koji rade u banci sam se nagledao podosta (neko vreme sam bio šef ekspoziture). Samo nek ponudi slučaj nekoj većoj advokatskoj kancelariji, nipošto nekom malom advokatu, ekspresno će sve biti gotovo.

Čistač

pre 7 godina

Treba banci poslati policiju na vrata, da ih sve dobro proveri...A sud da izda nalog da se menica oduzme i pošalje na veštačenje. Onaj ko je primio papire za kredit DA ODGOVARA! I uvek samo ovo: Odgovara onaj ko je kredit primio tj. obradio! Pa da vidiš kako pusa dere jarca. A žena da ih tuži i traži naknadu u 5 puta većem iznosu. Kada sud presudi u korist ove žene - videćeš Srbijo KAKO LJUDIMA SVANJAVA. Tada i samo tada će Banke shvatiti ozbiljno Srbiju i poštovaće nas.

Grom

pre 7 godina

Наравно,банке у Србије се баве полукриминалним и криминалним радњама.Пази још је зову,траже да уплати.Либерално-банкарски олош,терорише грађане и њихове породице,а држава то толерише...

srbija

pre 7 godina

Pitam se da li bi mogli da reaguju ministar za pravosudje ali i guvernerka koja je odobrila rad ovoj banci? Setite se prodavca lubenica!

Rada

pre 7 godina

Poznat mi je jos jedan slucaj gde je NLB banka prevarila i nasankala coveka da kao jemac otplacuje tudji kredit u iznosu od 8000 evra. U NLB banci, iako im je predoceno da se radi o prevari nisu odustali od naplate kredita preko jemca, a NBS nije pruzio nikakvu pomoc ni zastitu prevarenom coveku.

Anja

pre 7 godina

Ovde je rešenje lako. Odgovornost je na banci koja se pravi luda i nastoji da od strane koja nema nikakve veze sa kreditom, osim što je bez svoje volje činjenjem krivičnog dela od strane drugih uvučena, naplati nenaplativo. Rešenje je da gospođa podnese krivičnu prijavu protiv banke zbog recimo, nesavesnog rada u službi član 361 KZ i nezakonita naplata član 362 KZ, pozove se na već pravosnažnu presudu i to je sve. Tužilac dalje mora da radi po službenoj dužnosti i čik njemu da banka kaže da ne da menicu na veštačenje.NLB banka je ovim zaista napravila presedan, i NBS bi morala da reaguje. Neka podnese prigovor centru za zaštitu korisnika finansijskih usluga, mada je krivična prijava rešenje. Srećno.

Mirsada

pre 7 godina

Sa tim slovenačkim bankama uvek neki problem. I druga slovenačka banka KBM je imala aferu sa pokradenim klijentima kada se pravila luda i nije htela da vrati pare klijentima u Lazarevcu iako je utvrdila da ih je pokrao njihov bivši radnik. Jedva su izvukli svoje rođene pare i to tek kada su mediji počeli intenzivnije da pišu o tome pa ni NBS nije mogla više samo da sedi sa strane. Oni su se takođe pozivali na to kako nije doneta pravosnažna krivična presuda protiv lopova pa kao nisu znali da je banka odgovorna i da mora da vrati pare pokradenima. Vidim da se i NLB vadi na to kao da ne postoji sudska odluka da je menica falsifikovana. Ajde, ma nije nego, mogli su i morali da plate veštaka grafoskopa da izveštači potpis, a nisu namerno, i sada se bezobzirno iživljavaju na žrtvi izvrdavajući srpski zakon. Glume ludilo. Dokle tako banke da udaraju po kičmi žrtava, ko štiti građane i klijente?

M2

pre 7 godina

Ovi iz banke su bezobrazni i prave se ludi. Pa zar nije u presudi po kojoj su ovi osudjeni to dolazano i priznali krivicu i falsifikovanje. Ovakve Banke treba kazniti od strane CBS, a ova žena ima i pravni osnov da tuži banku za pretrpljeni strah. Nema šta da se ponovo dokazuje da je falsifikovana kada je u jednom postupku već dokazano. Samo vi tužite banku, pa se neće praviti pametni i organizovati sastnake. Neka sami sebi pribave doumentaciju koja im treba. Otkačite ih i pošaljite kulturno "gde treba".

Ljubo

pre 7 godina

Sramotno ,da se ovako postupa ,ako je dokazano sudski,isttrazeno ,onda iste sekunde ova osoba mora da se vrati u normalan zivot ,....zivim u drzavi gdevipak ima zakona ,i ne mogu da ovo shvatim ....i onda se pitamo ,sto rade " kalasnjikovi " po Srbiji - Balkanu ,...jadno i sramotno .

Biljana

pre 7 godina

Sve mi se nekako cini da je Milosevic jos ziv i vuce konce.Ovo sve lici na njega.Prilicno podseca i ono sramno delo u Obrenovcu sa stanovima,sad ima sad nema kljuceva.Sve tece sve se menja,samo se nama sve ponavlja Vama svaka cast jer objavljujete sve komentare,najbolji ste,Pozdrav narode

MM

pre 7 godina

Gospodja treba da pokrene parnicni postupak radi utvrdjivanja apsolutne nistavosti zakljucenog pravnog posla, ugovora o jemstvu i njene menice. U njemu ce iskoristiti pravnosnaznu osudjujucu krivicnu presudu, koja vezuje parnicni sud u pogledu postojanja krivicnog dela i krivicne odgovornosti, sto znaci da u parnici nece morati da dokazuje da nije potpisala ugovor o jemstvu i menicu, jer to sledi iz krivicne presude, koju na taj nacin moze da upotrebi. Kako je osnovni pravni posao zakljucen protivno prinudnim propisima, moralu i dobrim obicajima, on je apsolutno nistav, kakav je i ugovor o jemstvu, kao akcesorni pravni posao, te i sama menica. U svakom slucaju moze da predlozi grafolosko vestacenje da se njen potpis ne nalazi na ugovoru o jemstvu i na menici. Po pravnosnaznosti takve odluke, kojom ce se utvrditi da je nistav i ugovor o jemstvu i menica, kao akcesorni pravni poslovi u odnosu na glavni ugovor, njena menica ce biti sklonjena iz pravnog prometa kao nistava. Ukoliko banka u medjuvremenu nesto od gospodje naplati, uvek ima pravo na protivizvrsenje.

DEJAN ŽIVKOVIĆ PIROT

pre 7 godina

POŠTOVANI KAKO SAM PRONAŠAO GORE POMENUTI TEKST O PREVARAMA U NLB BANCI A I JA SAM OD OKO 650 PREVARA U TOJ BANCI SA LAŽNOM DOKUMENTACIJOM I KOPIJOM MOJE LIČNE KARTE PREVAREN. KRIMINALCIMA IZ ŠAPCA I KRAGUJEVCA JE U ŠAPCU SUĐENO ALI ZBOG ZASTERELOSI ONI SU SLOBODNI. ISTRAŽNI SUDIJA VODIO ISTRAGE 3 GODINE I SUDIJA SUDILA 3 GODINE. DONETA JE PRESUDA DA SU ONI KRIVI ALI ŠTA DA SE RADI.ZASTARELOST....A MOŽDA I ODLAGANJE PROCESA DA BI ZASTEREO. JA SAM TUŽIO NLB BANKU I SUD ODREDIO LJUBANA LONČAREVIĆA KOJI JE NAPISAO "NALAZ VRLO SLIČAN" I "NAJVEROVATNIJE" PA MALIM SLOVIMA ZBOG PODEŠAVANJA RUKOPISA.MENICA JE POPUNJENA LATINIČNIM PASANIM PISMOM KOJE JA NE UPOTREBLJAVA. NA KRAJU SU MOJU TUŽBU ODBACILI,NIJE MI DOZVOLJENO DA SE ODREDI NOVO VEŠTAČENJE NA KOJE SAM BIO SPREMAN. NA MOJ LIČNI ZAHTEV GRAFOLOŠKO VEŠTAČENJE URADIO JE CVEJIĆ LAZAR IZ NIŠA KOJI DECIDNO TVRDI DA JA NISAM PISAO NITI POPUNIO MENICU. SUD I PRAVNI ZASTUPNIK PRIHVATAJU VEŠTAČENJE DA UĐE U SPIS PREDMETA 2014 DA BI GA NA PREDZADNJEM ROČIŠTU IZBACILI IZ SPISA. INAČE KRIMINALCI ME "ZAPOSLILI" U KRAGUJEVCU A DA JA ZA TO NISAM NI ZNAO. SUD U ŠAPCU ME JE POZIVAO KAO SVEDOKA (POSEDUJEM DOSTA DOPISA) A OVDE ME OSUĐUJU KAO KRIMINALCA. ŠTA DA RADIM

Maja

pre 6 godina

U Sbersbanci, EFG ides barem 5x da zatvoris racun. Nece pa nece, maltretiraju nas, moze m se. E onda isecem karticu, didjem na salter i, joooj pa sta uradiste???Eto, zatvorih racun.

Luis Roland

pre 5 godina

Moje ime je Luis Roland, imam divnu ženu i 3 djece. pre nedelju dana sam bio u očajnoj potrebi za novcem pa sam pomislio da imam zajam, a onda sam naletio na toliko scammersa koji su prikupili 2500 evra od mene i odbili da mi pošaljete e-mail. Postao sam veoma frustriran i na kraju pijan, jedan veran dan otišao sam u Klub za neko piće gde sam upoznao starog prijatelja, rekao sam mu sve što mi se dogodilo, upoznao me je sa GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD i dao joj je email adresa (ginamorganloancompany@gmail.com), on mi je rekao kako mu je Kompanija pomagala i njegova porodica. Kontaktirao sam je odmah kada sam došao kući, rečeno mi je pravilima i propisima, nakon obrade kredita, za manje od 24 sata, dobio sam zajam od 80.000 evra. Znači, ako ste zainteresovani za kredit, možete je kontaktirati i na ovoj e-mail adresi: ginamorganloancompany@gmail.com

JASMINA

pre 5 godina

Ljudi, bezite od ovih lopova! Juce, uvece, pre19h, pokusala sam da podignem 15 000 din. Automat mi je jedva isplatio 5000.Usla sam u banku da se pozali, a glavna koordinatorka, doticna Ivana, me je izbacila napolje! Ispred automata su me cekala deca, a oni nisu hteli da ih puste unutra. Pozvala sam policiju, a onda jedna od zaposlenih pustila decu, pitavsi ih da li sam im ja majka. Maltretiranje mene je otpocelo dolaskom polo ije, jer covek nije mogao da shvati da mi aparat nije isplatio 10 000 din., a na stanju je upravo ta svota nestala. Onesvestila sam se i dozivela anksiozni napad, a sve zaposlene su popile tablete za smirenje!!! LJUDI POMOZITE!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija