• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2016

09:20

SRAM VAS BILO, POHLEPNE VUCIBATINE! Raid daje "gratis" tablete za komarce, A ONE MANJE NEGO RANIJE!

Zaštitnik potrošača

SRAM VAS BILO, POHLEPNE VUCIBATINE! Raid daje "gratis" tablete za komarce, A ONE MANJE NEGO RANIJE!

Podeli vest

Na novu trgovačku prevaru možete da naletite gotovo u svakoj prodavnici. Na primer, kompanija Džonson očigledno misli da smo blesavi, pa nam uvaljuje "gratis" tablete za komarce koje su - manjih dimenzija nego one s "regularnom" cenom!

 


Evo čega su se dosetili pohlepni "genijalci" iz kompanije Džonson koja, između ostalog, proizvodi najtraženije tablete protiv komaraca Raid.


PRAVE NAS BUDALAMA! "MARBO" NAVLAKUŠA i ove godine: Kupiš "čipsi", NIŠTA "PEPSI"!

Oni, naime, usred sezone kada potrošači masovno kupuju njihove proizvode, oni su ponudili super popust. U pakovanju od 60 tableta protiv komaraca, čak 20 se dobije gratis! Trećina. Savršeno! Ali...

informer.rs


(VIDEO) TO NAM TREBA! Napravite prirodni preparat protiv komaraca!

Iznenađenje kupce čeka čim otvore kutiju. Jer, tačno je da u pakovanju ima 60 tableta, ali su one drastično manje nego tablete koje su se prodavale po regularnoj ceni. I gde je tu popust? Pa, nema ga! Čista prevara potrošača. 


EVO KAKO NAM "SVISLAJON" PRODAJE M*DA ZA BUBREGE! Spolja gladac, a unutra... NIGDE KREMA U IŠLERIMA!

Pohlepne korporacijske vucibatine su ponovo pronašle način da nam otmu pare. Po onoj staroj, dok je ovaca - biće i šišanja. Pa sram vas, bre, bilo!


(FOTO) NE DAJTE DA VAS TRGOVCI PRAVE BUDALAMA! Evo šta su smislili da prašak platite za trećinu više!

REŠITE SE NAPASTI Napravite prirodan sprej protiv komaraca!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
coa

pre 7 godina

nije tacno...evo pre neki dan sam kupio ovo pakovanje od 60 kom u Gomexu. Doduse nisam ih ni pogledao i sad uporedim i vidim da su potpuno iste kao u pakovanju od 20. Sve imaju zig na sebi... gde ste vi ovo nasli bez ziga i manje?

Petar

pre 7 godina

Tablete se koriste tako sto stavis jednu u aparat za noc. Ne razumem kakve veze ima da li su tablete manje ili vece!? Vazno je koliko komada ima u pakovanju. Meni svakako rade posao i to dobro- nemam problem sa komarcima.

milenko

pre 7 godina

U Liliju sam kupio to pakovanje sa manjim tabletama. Ubuduce otvaram kutije pre nego sto ih platim :)

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija