• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. P.

26.10.2018

08:51

RADNICA UNIKREDITA SE IŽIVLJAVALA NA KLIJENTU! Urlala na penzionera i terala ga da POTPIŠE PRAZAN PAPIR!

Zaštitnik potrošača

RADNICA UNIKREDITA SE IŽIVLJAVALA NA KLIJENTU! Urlala na penzionera i terala ga da POTPIŠE PRAZAN PAPIR!

Podeli vest

Službenica je bukvalno urlala na mene i naterala me da potpišem blanko papir, navodno kao dopunu dokumentacije za kredit koji mi je odobren šest meseci ranije, tvrdi Beograđanin Srboljub Mihailović

Penzioneru Srboljubu Mihailoviću službenici Unikredit banke su pod nos, pod izgovorom da moraju da dopune zahtev za kredit, podmetnuli da potpiše prazan papir! Da stvar bude gora, prema njegovim rečima, službenica ove banke bukvalno je urlala na njega, pa je nesrećni čovek usled pritiska pokleknuo i potpisao taj papir iako nema pojma šta je zapravo parafirao.

Sramota

Službenica me je napala i počela da se dere na mene, dok je šef sa strane nemo posmatrao celu dramu, sedeo i smeškao se
Srboljub Mihailović

Naime, redakciji Zaštitnika potrošača javio se Beograđanin Srboljub Mihailović, kojem se u jednoj od prestoničkih filijala Unikredit banke dogodila ova nesvakidašnja situacija.

- Već godinama sam klijent Unikredit banke, pa sam odlučio da kod njih podignem i kredit u novembru prošle godine. I sve je bilo u redu dok me 5. aprila nije pozvala službenica ove banke i rekla da moram hitno da dođem kako bih potpisao neke papire koje su službenici zaboravili da mi daju prilikom podnošenja zahteva za kredit. Čim sam kročio u filijalu, odveli su me kod šefa u kancelariju i službenica me je napala i počela da se dere na mene, dok je šef sa strane nemo posmatrao celu dramu, sedeo i smeškao se. Pod nos mi je poturila list papira i rekla da moram to da potpišem. Problem je što je list bio gotovo prazan, bez ijednog slova na njemu - započinje svoju priču Srboljub i dodaje:

Obavestio policiju

Srboljub Mihailović nada se da će se njegov slučaj brzo rešiti jer je na vreme obavestio nadležne organe.
- Ja sam ceo slučaj odmah prijavio nadležnim organima. Policija je uzela moju izjavu i sad čekam da vidim šta će biti dalje. Nadam se da će se ceo slučaj rešiti i da neću biti žrtva nekakve prevare. Sada je sve na tužilaštvu - kaže Srboljub.

- Unela mi se u lice i, neprestano vičući, prstom mi je pokazala gde treba da potpišem. Na papiru je u donjem delu stajao samo neki pravougaonik, nalik na skicu. To me je asociralo na skicu stana, na kojoj samo treba da se ucrtaju prostorije. Ja sam stariji čovek, penzioner, pa sam pod pritiskom taj papir i potpisao. Bilo mi je sumnjivo, ali bio sam iznenađen takvim ponašanjem - kaže Srboljub.

PODIVLJALE KAMATE NA DOZVOLJENI MINUS! Banke zarađuju i do 44%, OVU POZAJMICU KORISTITE SAMO U HITNIM SLUČAJEVIMA!

On ističe da mu je šef filijale pokazao svu dokumentaciju koju je potpisao, ali da se među hrpom papira nije nalazio i sporni blanko list.

Foto: Shutterstock

- Pošto se sve to dešavalo za vreme praznika, kada je Vaskrs prošao, odlučio sam da odem do banke i proverim o čemu se tu tačno radi. Otišao sam direktno u kancelariju šefa filijale, gde sam na kompjuteru zatekao video-snimak od onog dana na kome sam ja i držim papir u ruci. Kada sam mu zatražio da zajedno pogledamo snimak, a on me je glat odbio! Na moj zahtev, dao mi je da pogledam papire koje sam potpisao. Među njima se nije nalazio taj blanko list koji sam potpisao početkom aprila, ali me je on konstantno ubeđivao u suprotno - priča Srboljub i dodaje:

- Čak mi je jednom prilikom tražio da donesem fotokopiju rešenja o penziji, ali sam izrevoltiran njihovim ponašanjem to odbio da uradim. Ubeđen sam da taj moj blanko potpisani list papira mogu da zloupotrebe.

JEDVA PREŽIVEO TORTURU SLUŽBENIKA SOSIJETE ŽENERAL BANKE! Zbog tri potvrde prešao 1.000 kilometara i ZAVRŠIO U HITNOJ!

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija