• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

15.01.2021

14:01 >> 14:02

UVOĐENJE KABLOVSKE SE PRETVORILO U PAKAO! SBB majstori mu presekli struju i umalo izazvali požar

Zaštitnik potrošača

UVOĐENJE KABLOVSKE SE PRETVORILO U PAKAO! SBB majstori mu presekli struju i umalo izazvali požar

Podeli vest

Majstori su prilikom bušenja prve rupe pogodili armirani beton, potom su oštetili strujni kabl, zbog čega je nestala struja, da bi tek iz trećeg puta uspeli da urade posao, ali je stan ostao u mraku

Majstori kompanije SBB su prilikom ugradnje kablovske televizije praktično ruinirali stan Nemanje Toljagića iz Beograda, ostavili ga dva dana bez struje, a umalo mu nisu napravili i požar!

Ovaj nesvakidašnji incident, koji je za rubriku "verovali ili ne", dogodio se sredinom decembra, kada su Toljagiću u stan došli radnici čuvene kablovske kompanije i od rutinskog posla, koji traje maksimalno pola sata, napravili totalan haos! Naime, majstori su prilikom bušenja prve rupe pogodili armirani beton, potom su iz drugog puta oštetili strujni kabl, zbog čega je nestala struja, da bi tek iz trećeg puta uspeli da urade posao, ali je stan ostao u mraku.

KAKO NAS OPERATERI NEZAKONITO DERU KADA RASKINEMO UGOVOR Naplaćuju ceo mesec, a ne pružaju uslugu!

NEMOJTE DA VAS ČUDI ŠTO VAM PREKIDAJU NET I TV! SBB uvaljuje polovnu opremu

Umesto da svom korisniku poprave kvar koji su izazvali, majstori su tada otišli na "drugi teren", a kada su se vratili u Toljagićev stan, rasklopili su orman i pokušali da zakrpe kabl na izuzetno nestručan i rizičan način da umalo nisu izazvali požar. Na kraju su zamenili žicu na osiguraču na brojilu i struja se vratila u stan, a oni su brže-bolje otišli i nisu želeli da sačine nikakav zapisnik o šteti.

Kako se završila katastrofa u stanu Željka Toljagića, pročitajte OVDE.

 

Pratite Zaštitnik potrošaca na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošaca na Tviteru OVDE



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
raca

pre 3 godine

Imao sam ja takve iz SBB dodju ti u stan pa te prave glupog a on bre seljak do juče čuvao ovce , naučio nešta na brzinu i to je to.Esad mi lepo istekla ugovorna obaveza dao ja njima šutku uzeo mts , nema kablova , lepa slika , optika i milina.

Uf

pre 2 godine

Prekopali su celo naselje I provukli kablove kroz vodovod. Imam I fotke kakvo su naselje ostavili. bezcenzure22@gmail.com

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija