• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

07.11.2023

17:54

Mladić se otrovao Koka-kolom? Hitno primljen u bolnicu nakon što je popio gazirano piće

Informer DN

Zaštitnik potrošača

Mladić se otrovao Koka-kolom? Hitno primljen u bolnicu nakon što je popio gazirano piće

Podeli vest

Nakon sumnje na hemijsko trovanje u Rijeci, novi slučaj pojavio se i u Zagrebu.

U poslepodnevnim satima u KBC Zagreb primljena je mlađa osoba zbog sumnje na hemijsko trovanje gaziranim pićem. Trenutno je na odeljenju gastroenterologije.

Kako piše Danas.hr, mladić je lekarima rekao da je popio Koka-Kolu.

Podsetimo, koka-kola Hrvatska oglasila se povodom informacija o trovanju i potvrdili su da jе slučaj čovеka koji jе hospitalizovan sa hеmijskim povrеdama jеdnjaka povеzan sa bočicom minеralnе vodе "Romerquelle", nakon što su se na društvenim mrežama u Hrvatskoj danas širile poruke o navodnom trovanju u riječkim kafićima.

Kako prenosi Index.hr, društvenim mrežama kružile se brojne poruke u kojima se navodilo da se nedavno nekoliko osoba teško otrovalo mineralnom vodom. U porukama se spominjala i kompanija Koka-Kola, koja je potvrdila za hrvatski list da je jedan slučaj povezan sa njihovim pićem.

- Svesni smo izolovanog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za saradnju sa svim nadležnim telima - stoji u zvaničnom saopštenju kompanije.

Ranije je i KBC Rijeka potvrdila da je primila jednu osobu sa hemijskom povredom jednjaka, ali nije navela uzrok povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šokantno! Koka-kola priznala da je otrovala čoveka!
Zaštitnik potrošača

Šokantno! Koka-kola priznala da je otrovala čoveka!

Koka-kola Hrvatska napokon sе oglasila povodom informacija o trovanju i potvrdili su da jе slučaj čovеka koji jе hospitalizovan sa hеmijskim povrеdama jеdnjaka povеzan sa bočicom minеralnе vodе "Romerquelle", nakon što su se na društvenim mrežama u Hrvatskoj danas širile poruke o navodnom trovanju u riječkim kafićima.

07.11.2023

15:55

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija