• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

05.12.2019

12:37

(VIDEO) LUDA VOŽNJA! Ferarijev park u Abu Dabiju proglašen za najbolji tematski park na svetu!

Zanimljivosti

(VIDEO) LUDA VOŽNJA! Ferarijev park u Abu Dabiju proglašen za najbolji tematski park na svetu!

Podeli vest

Ferarijev poznati zabavni park u Abu Dabiju dobio je nagradu za najboji tematski park na svetu

"The World's Leadin Theme Park" je deo godišnjeg takmičenja "World Travel Award", a gala veče je upriličeno u Mukatu.

- Četiri godine zaredom smo vodeći tematski park na Bliskom istoku, ne možemo da budemo ponosniji. Ovo je legendarni tematski park pun uzbuđenja i sadržaja, činimo sve što možemo za naše goste. Ponosni smo na ovu nagradu - izjavila je Bianka Samut, generalna menažerka parka "Ferari vorld" u Abu Dabiju.

Foto: Ferrari World Abu Dhabi

Ferarijev tematski park je napravljen pre gotovo deset godina u čast "duha Ferarijevog brenda", prenosi Kliks. Nalazi se na ostrvu Jas u Abu Dabiju i to je prvi Ferarijev tematski park na svetu. Poseduje najbrži rolerkoster na svetu.

Park je otvoren za javnost 4. novembra 2010. godine pa je od tada dobio nagradu za vodeću turističku atrakciju na Bliskom istoku 2015. i 2016. godine, kao i nagradu za vodeći tematski park na Bliskom istoku 2017. i 2018. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija