• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

28.04.2020

09:43

NIJE OD NJIH STIGLA SAMO KORONA! Ovo je najluksuzniji kineski automobil! (VIDEO)

Zanimljivosti

NIJE OD NJIH STIGLA SAMO KORONA! Ovo je najluksuzniji kineski automobil! (VIDEO)

Podeli vest

Kineski najstariji proizvođač luksuznih automobila, otkrio je novi model H9

FAW Hongqi H9 je najnoviji model luksuznih automobila ove kineske kompanije.

Kada pogledamo prednji deo automobila videćemo hromiranu rešetku koju okružuju LED diode dok su farovi u Matriks LED stilu.

Još jedna sjajna stvar kod ovog automobila su njegove felne od 20 inča koje daju potpuno drugačiji pogled na ovaj luksuzni kineski automobil.

MOŽE I OVAKO PREKO KRUŽNOG TOKA! Ako ste potpuno ludi! (ŠOKANTAN SNIMAK)

Enterijer je mešavina kože, hroma i drveta i unutra čak možemo videti dva velika displeja, kao i razvodni uređaj osetljiv na dodir, 2,0 četvorocilindrični motor sa kompresorom sa 252 konjske snage ili čak 3,0 V6 motor sa 272 konjske snage i obrtnim momentom od 400 Nm.

Ono što se smatra za manu ovog automobila je što mu treba nešto više vremena da stigne 100 km/h, pošto mu treba nešto manje od 8 sekundi.

Možete li da zamislte sebe u njemu?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija