• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2015

22:18

UCENJENA PEVAČICA Tanju muž na silu odveo u Australiju, pretio da će joj uzeti decu!

Estrada

UCENJENA PEVAČICA Tanju muž na silu odveo u Australiju, pretio da će joj uzeti decu!

Podeli vest

Tanja Savić je iznenada spakovala kofere jer ju je suprug Duško ucenio da će joj uzeti sinove Maksima i Đorđa

Tanja Savić je morala hitno da se vrati u Australiju jer joj je muž Dušan Jovančević zapretio da će joj oduzeti decu!

Pevačica je htela da ostane sve do aprila u Srbiji, gde je imala ugovorene nastupe i zakazanu promociju nove pesme, ali ju je suprug ucenio.

Pevačica je otkazala sve nastupe i otišla prvim letom sa mužem i decom

Sve Tanjine molbe da ostanu još neko vreme u Beogradu su pale u vodu. jer joj je Dušan rekao da želi odmah da se vrate u Gold Koust. gde su živeli nekoliko godina pre nego što su odlučili da se vrate u Srbiju. 

- Napravio joj je haos i rekao da ne može više da podnese što su pod lupom javnosti. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada se u medijima oglasio Tanjin prijatelj Bane Đokić sa tvrdnjom da pevačica dobija batine od Dušana. Tada je Jovančević odlučio da pobegne od svega i vrati se u Australiju. Rekao joj je da ne želi više ni dan da ostane u Srbiji i da će sa sobom povesti njihove sinove Maksima i Đorđa - priča naš sagovornik blizak Tanji. 

facebook

Naš izvor kaže da između Tanje i Dušana već neko vreme ne cvetaju ruže.

TANJIN TATA: NE SMEM DA PRIČAM

Tanja Savić se pre odlaska u Australiju javila telefonom samo roditeljima. Pozvali smo njenog oca Stanišu, ali on nije bio raspoložen za priču pošto mu je ćerka pre odlaska zabranila da priča za novine.
- Ne smem ništa da pričam o tome, shvatite me - rekao je Tanjin tata.

- Njih dvoje su stigli u Srbiju još početkom prošle godin jer je Tanja htela da se posveti karijeri. Sve je krenulo u dobrom pravcu - počela je da nastupa i promoviše se po emisijama, što je Dušanu sve više smetalo. Kada mu je pukao film, saopštio je Tanji da se prvim letom vraća u Australiju, a da ona vidi šta će. Nije imala izbora jer nije htela da se razdvaja od sinova, pa je batalila sve poslove u Srbiji i vratila se kući - ističe naš sagovornik. 

Tanjin iznendadni odlazak napravio je veliki problem i njenom menadžeru. 

- Čovek se uhvatio za glavu jer joj je unapred zakazao tezge, koje sada mora da otkazuje. Pokušao je da objasni i Tanji i Dušanu da to nije dobro za nju zato što je niko više neće angažovazi ako se pročuje da je neprofesionalna. Međutim, pevačicin muž nije hteo ni da čuje za to. Jedino mu je bilo važno da što pre pobegnu od medijske pompe koja ih prati u Srbiji - kaže naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olja

pre 9 godina

Mislim da je Tanja debelo u problemu sa svojim muzem.Zao mi je inace bi imala sjajnu karijeru.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija