• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

14.02.2015

15:24

ANA NIKOLIĆ U PANICI: Ukraden joj telefon sa seksi slikama!

Estrada

ANA NIKOLIĆ U PANICI: Ukraden joj telefon sa seksi slikama!

Podeli vest

Nepoznate osobe iz pevačicinog džipa, koji nije zaključala, odnele tašnu s novčanikom, dokumentima, ključevima stana i "ajfonom 6", u kojem je držala provokativne fotografije

Ani Nikolić u četvrtak uveče lopovi su iz džipa odneli tašnu, u kojoj je, osim novčanika, dokumenata, foto-aparata, ključeva novog stana, bio i mobilni telefon sa seksi slikama i snimcima koje je napravila na nedavnom odmoru u Tajlandu. Kako pevačica krije s kim je bila na egzotičnoj destinaciji, njen strah je opravdan.

Inače, pljačka se dogodila na parkingu ispred crkve na Vračaru u kojoj je bila Nikolićeva.

- Ana je sama kriva za pljačku jer nije zaključala auto. Zbog svoje zaboravnosti sad je u haosu. U tašni je bilo vrednih stvari, ali je pevačica u panici zbog „ajfona 6“, u kojem ima provokativne snimke i fotografije. Na mnogima je u toplesu i sad se plaši da one ne osvanu u novinama - kaže  izvor Kurira.

Nikolićeva je odmah po izlasku iz crkve primetila da je bila na meti lopova. Oblio ju je hladan znoj jer je shvatila kakav skandal može da se dogodi ukoliko lopovi fotografije dostave novinarima. Njoj je takvih stvari preko glave, jer je jednom već bila u haosu, kad su njene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju, s kojim je bila u vezi, procurile u javnost. S tim pritiskom ona više ne može da se bori, a kako tvrde izvori, materijal iz telefona je skandalozniji i od te prepiske.

- Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve usred bela dana. Ljudima više ništa nije sveto. Teško mi je zbog svega, naročito zbog telefona koji mi je kupio brat, a u kojem sam imala fotografije s Tajlanda. One su mi veoma značajne - rekla je Ana za Kurir, ali nije htela da otkrije kakve su to fotografije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haris

pre 9 godina

Ona je to trebala ako joj je taj mobilni telefon toliko značio, i te njezine i to slike koje je to ona napravila, da je ona to njega ponijela sa sobom, kada, je to ona krenula, kako joj bih se ne bih desilo to, da te slike budu i to i objavljene u nekim novinama. Jer, ovako, neko ko je ukro taj njezin i to i mobitel, može te slike prodati novinama, i da one već sutra i to budu i to i objavljene. Tako, da ona to nije niti smjela tako da nešto uradi. Jer, danas i to ne smiješ nigdje i to ostaviti kola nezaključana, pogotovo ako ti imaš u tim svojim kolima,tako neke vrijedne stvari, iako si poznata osoba.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija