• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

26.02.2015

11:37

ĐOGANIJEV ZET PUŠTEN S ROBIJE Slađa: Branislav nije narko-diler!

Estrada

ĐOGANIJEV ZET PUŠTEN S ROBIJE Slađa: Branislav nije narko-diler!

Podeli vest

Zet Slađe i Đoleta Đoganija Branislav Marinović za kojeg je udata njihova starija ćerka Silvia izašao je iz zatovara posle više od godinu i po dana robije

Branislav je pre pet godina uhapšen zbog droge koja je pronađena u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu, a sada napokon može da uživa sa suprugom i ćerkom Tijom.

Slađana Delibašić kaže da je povratkom zeta srećna porodica ponovo na okupu i da se nada da etiketa prestupnika neće biti večito zalepljena za njegovo ime, jer je on divan mladić.

- Silvia, beba i on ponovo započinju zajednički život jer je ona sve ovo vreme, dok Bane nije izašao, bila kod mene. On je divan dečko, već je počeo da radi i jako mi je žao što je dobio epitet narko-dilera, a dečko nema ni sto evra u džepu. Život je takav, sačinjen od uspona i padova, ali sve su to lekcije. Najbitnije je da nam je porodica zdrava i da su njih dvoje divan par. Banetova porodica je divna, prija i ja imamo otvoren odnos i pričamo o svemu tako da smo jedna drugoj velika podrška. Đole je takođe pomagao Silviji sve ovo vreme i nije prošao dan da ne dođe da vidi unuku - rekla je Slađa.
 

Public

- Sve je sada super. Malo da se uskladimo, pa ću se vratiti muzičkoj karijeri, sada mi je dete prioritet - rekla je Silvia. 

Branislav je bio u Valjevskom zatvoru od prošle godine, pošto su njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni, jer je u njihovom iznajmljenom stanu u ulici Braće Jerković pronađena droga. On i Silvia na večnu ljubav zakleli su se u maju 2013. godine kada je Branislav izašao na slobodan vikend.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija