• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2015

14:23

SEVERINA ZA 43. ROĐENDAN dobila novi home video!

Estrada

SEVERINA ZA 43. ROĐENDAN dobila novi home video!

Podeli vest

Verovali ili ne hrvatska pevačica Severina Vučković danas slavi 43. rođendan! Za svoje godine izgleda fenomenalno, a poklon je bio sasvim prikladan!

 Seve je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila video čestitku koju je dobila od svojih prijatelja

Kada imaš nekoga ko dođe na ovakvu ideju, prijatelje koji se uključe i F*cking Artista koji realizira, onda ti je stvarno srećan rođendan... Hvala vam - napisala je pevačica.

 

 

[21.04.]Kada imaš nekoga tko dođe na ovakvu ideju, prijatelje koji se uključe i F*cking Artista koji realizira, onda ti je stvarno sretan rođendan... Hvala vam, Posted by Severina Vučković on Tuesday, April 21, 2015

 

Između brojnih nastupa i putovanja, Seve nalazi vremena da se provodi sa sinom, ali i da pazi na sebe i svoj izgled. Tako danas slavi 43. rođendan, a izgleda upola mlađe, na čemu može da zahvali zdravom načinu života i redovnim treninzima.

Naravno, koristi svaku priliku da rezultate treniranja pokaže na društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pavle

pre 8 godina

ŠTA FALI - ONOM "STAROM"? (MISLIM "HOME VIDEU")

neko

pre 8 godina

Lepuskasta je, nema sta, ali pitam se sta ce biti za 10 godina??? Ipak je jako istrosena. Srecan rodjendan i sve najbolje mlada damo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija