• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

03.05.2015

10:29

NESKROMNA STANIJA i Tito bi odlepio za mnnom! (FOTO)

Estrada

NESKROMNA STANIJA i Tito bi odlepio za mnnom! (FOTO)

Podeli vest

Stanija Dobrojević kaže da bi svojim izgledom i šarmom očarala čak i Josipa Broza Tita, koji bi bio ponosan što ima tako seksepilnu pionirku

 

VRATITE RADNE AKCIJE
Ja bih inspirisala muški rod na radnim akcijama. Radili bi kao zapete puške! Napravili bi kilometre pruge i izgradili mostove pre roka

Stanija Dobrojević tvrdi da bi bila prva starleta bivše Jugoslavije! Pre nekoliko godina zaludela je Srbiju svojim golišavim fotkama i od tada ne prestaje da intrigira javnost. Ona veruje da bi isti uticaj imala i da je rođena nekoliko decenija ranije, te da bi sigurno bila najseksepilnija Titova pionirka.

- Da je živ, Tito bi bio preponosan da ima seksi a vrednu pionirku kao što sam ja! Bila bih prva starleta bivše Jugoslavije. Inspirisala bih muški rod na radnim akcijama. Moj zadatak bi bio samo da se pojavim tamo gde je potrebno, da se prošetam i da ih pozdravim. Radili bi kao zapete puške! Napravili bi kilometre pruge i izgradili mostove pre roka - kaže Stanija za Informer.

Rad i ljubav

Ona se priseća da je tokom prošlogodišnjih poplava motivisala volontere.

Ponosna sam što sam starleta

Stanija kaže da joj prija što je ljudi nazivaju starletom.
- Ja sam prva devojka koju su mediji u našoj zemlji prozvali starletom. Nema ništa loše u tome. Pa Kim Kardašijan je američka starleta, zarađuje novac od slikanja, poziranja, pojavljivanja i svog rijalitija. Prija mi da budem srpski pandan takvoj osobi.

- Momci koji su danima punili džakove govorili su: "Dovedite nam Staniju, ne treba nam ni voda ni hrana", tako da bi i Tito sigurno bio srećan da me ima - samouverena je Stanija.

Starleta kaže da bi volela da se ponovo uvedu radne akcije i obećava da će biti u prvim redovima kada bude trebalo da se zasuču rukavi.

- Bilo bi odlično kada bi se vratile radne akcije. Sigurna sam da bi se prvi odazvali Novak Đoković, Aleksandar Vučić i ja. Zato apelujem da se vrate radne akcije. Pored rada, tu bi bilo i druženja, upoznavanja, rađanja novih ljubavi i prijateljstava, veselili bismo se, pevali i radili. Mnogo pozitivnih priča mojih roditelja i njihovih vršnjaka vezano je upravo za te radne akcije.

Omladina je lenja

Stanija, koja je završila ekonomski fakultet, ističe da među današnjom omladinom ima puno neradnika i da je to veliki problem za Srbiju.

- Omladina je uspavana i ne želi da radi. Vlada opšta lenjost kako zbog situacije u zemlji, tako i zbog našeg mentaliteta. U Americi je drugačiji sistem, jer kada napunite 21 godinu, podrazumeva se da nađete posao i počnete sami da se izdržavate. I tamo nije bitno da li su vam roditelji milioneri, jer sva deca kreću od raznošenja novina... Kod nas je omladinu sramota da radi! Mnogi i u tridesetoj žive kod roditelja i traže im džeparac, što nije za pohvalu. Ja se ne stidim posla i rada, vredna sam i sama zarađujem od svoje 22. godine - dodaje starleta.

Ivan Dobričić

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PAVLE

pre 9 godina

NARAVNO DA BI SE TITO "ODLEPIO" ZBOG TEBE - SA NEKE - ČITANKE! ON JE SA TAKVIMA - "OBRAĐIVAO BAŠTU " !!!

Goran

pre 9 godina

Ej tesko tebi i zemlji koja te drzi !! Da si " skolovana", kao sto tvrdis, bilo bi te sramota da Tita spomenes !! Treba da te sram i blam !!

stanko

pre 9 godina

sama zaradjujes od svoje 22 godine, pa kako tako propade jadna nebila, ah taj prokleti plavi most sta ucini od devojke

Sale

pre 9 godina

Ajde ne se'ite ,riba je do j'ja . Cika Tile da je ziv otresao bi je k'o slinu !

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija