• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2015

16:40

KRISTIJAN NASTAVLJA PROZIVKE Veljko kao da nije Arkanov!

Estrada

KRISTIJAN NASTAVLJA PROZIVKE Veljko kao da nije Arkanov!

Podeli vest

Osuđivani kriminalac Kristijan Golubović nastavlja da proziva Veljka Ražnatovića kom je zapretio da će mu iščupati uši. Ovoga puta Golubović je udario najniže, rekavši da Cecin sin ne treba da se preziva Ražnatović, kao njegov pokojni otac Željko

Ne mogu da shvatim da me je Veljko ismevao, valjda je sada moda prozivati Kristijana Golubovića bez obzira na posledice

- Veljko je Veličković. On nimalo ne liči na Ražnatoviće, više je mamin sin nego tatin. Čuo sam da se on užasno ponaša kada negde izađe. Prvo sam pokušao da ne obraćam pažnju na te priče. Mislim, to su deca. Ali kada je mene uvredio, stvarno je preterao - kaže Kristijan za Informer. On je u veoma bliskim odnosima sa Vojinom Ražnatovićem, koji ne razgovara sa maćehom Cecom, ali ni bratom Veljkom i sestrom Anastasijom jer tvrdi da je srpska pevačica falsifikovala Arkanov testament.

Ipak, Golubović tvrdi da ne ponižava Veljka zbog svog prijateljstva sa ostalom Željkovom decom.

- Ja ne delim decu, ali drugo je Veljko, a drugo Vojin. Velika je razlika u stavu između jednog Vojina Ražnatovića i Veljka Veličkovića. Ono što radi Veljko ne priliči ni nestašnim klincima, a ne Arkanovom sinu. Sve ovo pričam iz pedagoških i očinskih razloga, a ne iz drugih pobuda. Ne mogu da shvatim da me je ismevao. Valjda je to sada moda prozivati Kristijana Golubovića, bez obzira na posledice - priča Golubović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Wanpam Ethy

pre 8 godina

Jadna je zemlja u kojoj ova dva idiota zavredjuju medijski prostor.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija