• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

06.06.2015

13:38

ZORICA MARKOVIĆ TVRDI: Keba bi Severinu hteo za sebe!

Estrada

ZORICA MARKOVIĆ TVRDI: Keba bi Severinu hteo za sebe!

Podeli vest

Zorica Marković izjavila u Parovima da je Dragan Kojić Keba podržao vezu svog sina Igora i hrvatske pevačice samo zato što se i njemu dopada Seve

Zorica Marković tvrdi da bi Dragan Kojić Keba bio sa devojkom svog sina Severinom Vučković.

Kobra

Severina je atraktivna i lepa žena, ništa nije nemoguće u današnje vreme
Zorica Marković

Pevačica je u rijalitiju "Parovi" prokomentarisala Igorovu i Severininu ljubav.

I tata bi sine

Ona je u prvi mah rekla da njen kolega Keba sigurno ne podržava vezu svog naslednika sa Hrvaticom:

- Ma kakvi, nema šanse da se slaže s tim. Nikako - poručila je Zorica.

Kad su joj rekli da je Keba upoznao buduću snajku i da je aminovao njihovu romansu, Markovićeva se iznenadila:

- Je l'? Nisam znala - bila je u čudu pevačica, ali je odmah objasnila zašto je njen kolega ipak popustio.

Maca: Nju je proslavio pornić

screenshot

U jeku komentarisanja Severine Vučković ubacila se i Maca Diskrecija, koja kaže da je hrvatsku pevačicu proslavio pornić:
- Ja nju mnogo, mnogo volim. Obožavam Severinu. I ona je imala pornić, i vidite gde je sada. Njoj je taj film samo pomogao da bude još poznatija. Obožavam je.

- Pa to je ono: i tata bi sine! Dobro, što da ne. Severina je atraktivna, lepa žena. Danas ništa nije nemoguće - prokomentarisala je pevačica, što je naišlo na smeh njenih cimera.

Decu da prave

Informer je imao priliku da posle ovoga razgovara sa Zoricom Marković, koja je pojasnila ono što je rekla u "Parovima".

- Pa ko ne bi želeo Severinu za snajku, a i za sebe. Ja u svom okruženju imam puno muškaraca koji bi je hteli i koji se, žargonski rečeno, pale na nju. Ona je prava ženska i dopadljiva je i starijim i mlađim muškarcima.

Markovićeva je na kraju poželela da se Igor oženi Severinom.

- Igor je dobar dečko i iz ugledne porodice. Ako je njihova veza iskrena i jaka, bilo bi lepo da se ostvare i u ulozi roditelja. Ona je ostvarena žena na svim poljima, a dece nikad dosta. Podržavam njihovu vezu, ali kao da je to sada važno, kada ih je Keba podržao. Nije mala stvar imati Severinu za snajku - rekla je Zorica za Informer.

Jelena: Severina je prostitutka

youtube.com

Jelena Golubović je takođe u "Parovima" komentarisala odnos Severine i Igora. Rediteljka je izvređala popularnu pevačicu.
- Ona je prostitutka, tako se ponaša. Svojim ponašanjem je to dokazala - rekla je Jelena i dodala:
- Pouzdano znam da Milana, oca svog deteta, ucenjuje i traži mu ogromne pare. Umesto da bude zahvalna što joj je konačno neko napravio dete, ona ga ucenjuje.
Jelena je otkrila da je imala priliku da upozna Seve, ali da to nije želela:
- Severina mi nije ni lepa ni harizmatična. Skroz je nezanimljiva. Pre nekoliko godina smo bile na istom prijemu, ali nisam imala želju ni da je upoznam. Kada bismo uporedili nju i Cecu, Severina bi dobila dvojku, možda trojku, a Ceca čista desetku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

A da snime duet , Keba "kvintu" , Seve - terca ?

LOLE

pre 8 godina

Svaka sličnost sa Severinom u sledećem vicu je slučajna ! Razgovaraju dve prijateljice, pa će jedna; Moraš li da spavaš sa svakim muškarcem kojeg upoznaš ? Ova odgovara: Pa, kako da im NE DAM, kad znaju DA IMAM !

mina topcic

pre 8 godina

Kralj bakra finansirao a mladjani Igor ce da trosi.Svu mu srecu zelim o da dere dok god moze.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija