• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2015

19:00

FOLK PEVAČ ŽELI DA BUDE DEDA Keba: Seve, rodi mi unuka!

Estrada

FOLK PEVAČ ŽELI DA BUDE DEDA Keba: Seve, rodi mi unuka!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba je napokon upoznao "unuka" Aleksandra, a sad se moli Bogu da mu hrvatska pevačica Severina Vučković rodi još jednog

Seve i njen sin iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem proveli su vikend u domu Kojića na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Poznati pevač se raznežio kad je video koliko njegov sin Igor brine o Aleksandru, pa mu je rekao da bi

U inat Milanu

Severina sve ovo vreme uporno tera inat bivšem partneru Milanu Popoviću, tvrdi sagovornik Informera.
- Umesto da dete, kad je već u Beogradu, provede dan sa ocem, ona to nije dozvolila. Njih dvoje nemaju nikakvu komunikaciju, iako je Popović nekoliko puta pokušavao da popravi odnos s njom, zbog sina. Ona, međutim, nema nameru da popusti - kaže naš izvor.

voleo da mu on i Seve podare unuče.

- Severinin i Milanov sin Aleksandar je divno, vaspitano dete, pa je lako očarao celu Igorovu familiju. Jedva su čekali da ga upoznaju, posebno Keba. Primetio je da je njegov sin Igor veoma blizak s dečakom. Lepo se slažu, igraju se, mali ga sluša i to ga je baš dirnulo - kaže izvor Informera i dodaje:
Dečji smeh im je ispunio kuću, pa ne čudi što je pevač poželeo da dobije unuče. Zato je rekao Igoru da je vreme da ima svoje dete. Pošto mu se Severina dopada, najstariji Kojić se ne bi bunio da mu ga upravo ona rodi.

Public

- Daj Bože! Nije do mene, ja se ništa ne pitam, ali daj Bože - rekao je pevač.

Kako saznajemo, Seve i Aleksandar su proveli vikend kod Igora zato što je pevačica želela da Aleksandra upoznaju njeni budući svekar i svekrva. Pošto je u Beogradu lepo vreme, Severinin dečko i sin su se zajedno kupali u bazenu u dvorištu, a potom nastavili sa igrom. Igor je objavio fotografiju sa dečakom, ispod koje je napisao: 
- Porodična atmosfera u vašem domu je osnova vašeg života.

Public


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija