• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

10.06.2015

15:00

MILAN OČAJAN: Seve,vrati mi sina, on je moj, a ne Kebin!

Estrada

MILAN OČAJAN: Seve,vrati mi sina, on je moj, a ne Kebin!

Podeli vest

Milan Popović je očajan što se Severina Vučković ponaša kao da Aleksandar nema oca, saznaje Informer od njegovih prijatelja

Bivši partner hrvatske pevačice naljutio se na Seve zato što je njihovog sina već upoznala sa novim dečkom Igorom Kojićem.

Severina i Kebin mali su tek tri meseca u vezi, a Igor se od početka postavio kao da je tata dečaku.

- Milan je ljut na Severinu zato što se ponaša kao da on ne postoji! Čak je rekao bliskim ljudima da se Seve i Igor postavljaju kao da je on umro. Ludi zbog toga. Aleksandar ima oca i ne treba mu nikakav drugi. Dodatno ga nerviraju sve te fotografije koje pevačica i bivši golman svako

Dete ostavlja sa dadiljama

Prema tvrdnjama našeg izvora, Severina ne dozvoljava Milanu da viđa Aleksandra kada dovede mališana u Srbiju ako nije njegov dan.
- Kad je dečak u Beogradu, logično bi bilo da provede dan sa ocem, a ne sa Igorom! Ili, kao što se takođe dešavalo, u hotelskoj sobi s dadiljama. To je samo na štetu detetu. Sve je inat i zarad marketinga - tvrdi naš izvor.

često kače na Instagram, a na kojima Kojić uči dečaka da vozi bicikl, pliva, vodi ga u šetnju.... Pa Popović sve to radi sa dečakom i uopšte nema potrebe da se niko tu trpa zbog hvalisanja po internetu - otkriva jedan Milanov prijatelj.

On dodaje da mu se ne dopada ni to što njegov sin provodi toliko vremena sa nepoznatim muškarcem. Smatra da je Severina prerano upoznala sina sa dečkom, jer su kratko zajedno.

- Pitanje je da li će njihova veza opstati, pa samo zbunjuje dečaka. Ne želi da mu tek tako neko vaspitava sina, kog obožava - kaže naš sagovornik.

Cobra

Hrvatska zvezda sve ovo, nastavlja da priča naš izvor, radi zbog ličnog marketinga, ali i kako bi terala inat "kralju bakra". Pevačica nije zadovoljna visinom alimentacije koju dobija od biznismena, a koja iznosi 2.000 evra, pa mu se sveti na sve moguće načine.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caca

pre 8 godina

E,ko se ,,sveti,, taj se ne POSVETI,,neznam drugo,ali posmatrajuci ljude,svatila sam ,,da ce ovu pornonakazom,usta kao da si je motikom ,,odvalio,,ceka nesto ,,strasno,, A Kebica bog cuvao ako dobije dete sa njom,,,???

Vlade

pre 8 godina

Kebica je prepametan!Bas mu zavidim koliko ce mu zivot biti sladak,vrlo brzo.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17