• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Puls.rs

11.06.2015

12:05

SUZA SUZU STIŽE Šta je to rasplakalo Karleušu?

Estrada

SUZA SUZU STIŽE Šta je to rasplakalo Karleušu?

Podeli vest

Jelena Karleuša trenutno se nalazi na odmoru u Turskoj, ali to je nije sprečilo da sa svojim pratiocima na društvenima mrežama podeli u kakvom je emotivnom stanju

Pevačica se na Fejsbuku pohvalila slikom jednih tamošnjih novina, u kojima je se pojavila na naslovnoj strani. Karleuša je ovo iskoristila kako bi se još jednom obratila domaćim medjima.

I dok puštam suzicu za suzicom zbog linča i zabrana u srpskim medijima, prelistavam još jedne strane novine...  - napisala je JK.

Njen suprug Duško Tošić igra u turskom fudbalskom klubu Bešiktaš, a Karleuša se pojavila na naslovnoj strani tamošnjih novina "Magazin".

Facebok/Jelena Karleuša

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DR Gane

pre 8 godina

Ooooo neeeee, evo je opet ! A taman smo se odmorili malo od smora JK !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija