• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2015

10:04

RASKOKALA SE! Stanijina guza sve veća i veća! (FOTO + VIDEO)

Estrada

RASKOKALA SE! Stanijina guza sve veća i veća! (FOTO + VIDEO)

Podeli vest

Stanija provodi odmor na prelepim Karibima, a kakvo bi to bilo letovanje kada svakodnevno ne bi postavljala fotografije na društvenim mrežama podsećujući nas na to koliko uživa i atraktivno izgleda

Tako redovno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima je u prvom planu njen adut - guza, a nije zaboravila ni poziranje na pesku sa cvetom u kosi.

Instagram/stanijadobrojevic

A video posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Jun 12, 2015 at 10:36am PDT

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

ljudi moji imate li nesto pametnije da objavite nego da samo ove prostitutke objavljujete sramota koga bre one vise zanimaju dno dna su

brba

pre 5 godina

Od toliko kuraca koje je primila u bulju čudo da su joj guzovi još spojeni!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija