• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.06.2015

08:58

ZORICA OTIŠLA IZ "GRANDA" Iz novina sam saznala da su mi našli zamenu!

Estrada

ZORICA OTIŠLA IZ "GRANDA" Iz novina sam saznala da su mi našli zamenu!

Podeli vest

Nakon brojnih spekulacija da li je napustila “Zvezde Granda”, pevačica Zorica Brunclik je na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo u kojem potvrđuje da više nije član žirija i objašnjava razloge za ovaj neočekivani potez

Otvoreno pismo Zorice Brunclik prenosimo u celosti:

– Dragi moji, ovim putem želim da saznate pravu istinu, zašto nisam više u Zvezdama Granda. Vi koji ste me podržavali i voleli u tom takmičenju zaslužujete da vam lično objasnim kao i kandidatima.

Prva situacija kada sam htela da napustim snimanje bila je kada je stručni ziri, kao i produkcijski, bio podeljen oko dva kandidata. Konkretno su u pitanju bili Elmedin Kadrispahić i Željko Đmura, a Saša je u momentu doneo odluku da bacanjem novčića po sistemu pismo-glava odluči koji kandidat ide dalje.

Ja sam se usprotivila tome tako što sam momentalno htela da napustim žiri. Nisam želela da se kockam ničijom sudbinom, a u pitanju su mladi životi koji zaslužuju pravičnost. Uostalom, o tome su novine već pisale. Sve moje rasprave sa Sašom Popovićem u okviru emisije “Zvezde Granda” su bile prave, jer smo oboje zastupali svoje stavove. Nikakvih drugih svađa i nesuglasica koje niste videli nije ni bilo (što se tiče serijala Z.G.).

Drugi razlog zbog koga neću učestvovati u finalnim emisijama Zvezda Granda je uvođenje pravila da stručni žiri, pored pevanja, ocenjuje oblačenje kandidata i scenski nastup. Nisam kompetentna da ocenjujem nečije oblačenje jer mislim da je svako obukao ono šta ima i što je mogao da priušti sebi.Takođe, nisam kompetentna da ocenjujem scenski nastup jer sam ja svoju karijeru bazirala prvensveno na pevanju. Sebi ne mogu da dozvolim da ih ocenjujem u nečemu što je potpuno nevažno (po mom mišljenju) za kraj ovog takmičenja.

Mislim da ovi mladi ljudi sebe još pevački traže pod ovim suncem, i dodatni pritisak na njih je nehuman. To je jedina istina.

Kao i vi, i ja sam saznala iz novina da su mi već našli zamenu za ubuduće. Svima želim mnogo sreće, pre svega finalistima – neka najbolji pobedi – ali u pevanju.

Vaša Mica – Zorica Brunclik.

Public

Sa druge strane, Iz “Grand” produkcije kažu:

- Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kome je i sama učestvovala i koje više od decenije ima besprekornu reputaciju, biće jasnije nakon što se pročita kompletna SMS poruka koju je Brunclikova pre nekoliko dana poslala direktoru “Grand produkcije” Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što javno navodi kao razloge svog odlaska. Po principu, ako koza laže, rog ne laže, evo poruke, koju možete imati i na uvid, a koju je Zorica Brunclik poslala Saši Popoviću: “E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumeti i između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćeš - naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj… i sve što treba za Grand TV i za tebe lično mi smo tu 24h… i hvala za sve što si lično uradio za nas… volimo te i poštujemo…tvoji Zorica i Kemiš”.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija