• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2015

15:14

KEBI SE BAŠ POSREĆILO Zet mu crnac, snajka Severina

Estrada

KEBI SE BAŠ POSREĆILO Zet mu crnac, snajka Severina

Podeli vest

Kao i svakom roditelju i pevaču Draganu Kojiću Kebi je najvažnije da su njegova deca srećana, a ova želja mu se, kako stvari trenutno stoje, i ostvarila bar kada je njihov ljubavni život u pitanju

Ćerka Nataša je pre sedam godina otišla u Ameriku kako bi napravila holivudsku karijeru. Iako su njeni inostrani uspesi osporavni i često je bila predmet ismevanja u domaćim medijima - Nataša ne odustaje. 

Pored poslovnih uspeha već gotovo četiri godine je u vezi sa tamnoputim muzičarem Azijem Kalsom. Poznato je su tamnoputi muškarci posebno "obadreni" a da li je u tome tajna Natašine sreće možemo samo da nagađamo. 

Iako je Nataša srećna, Keba je ipak doživeo šok kad ga je u ćerkinom stranu dočako zet crnac.

Pevač je, navodno, prošle godine u Americi posetio ćerku kako bi upoznao njenog dečka, a kad je video da se radi o tamnoputom Aziji Kajlsu, folker je pobegao glavom bez obzira!

Dok je bio na turneji, Keba je skoknuo do Los Anđelesa, ali kada je pozvonio na vrata ćerkinog stana, vrata mu je otvorio Azija, a zbunjeni i šokirani pevač je odmah otišao u hotel gde je proveo naredna četiri dana, a njegova poseta se završila tako da budućeg zeta nije ni upoznao.

U međuvremenu je, navodno, prihvatio ćerkin izbor partnera.

Inače, muzičar Azija Kajls je 12 godina stariji od Taše. Da Kojićima godine nisu prepreka kada je ljubav u pitanju pokazo je i Kebin sin Igor koji poslednjih meseci uživa u ljubavi sa 15 godina starijom Severinom. 

Ovaj par nas svakodnevno obaveštava o svim svojim aktivnostima. I bez toga nemamo razloga da sumnjamo da mlađani Igor uživa pored iskusne Seve, jer se u njene  "veštine" uverilo ceo svet kad ih je dokumentovala u čuvenom videu sa brodića.

I pored razlike u godinama i iskustva koje je na Severininoj strani, Keba navodno podržava njihovu vezu. Seve je, ipak - Seve, a kad su deca srećna - zadovoljni su i roditelji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nexiboy

pre 8 godina

Scena: Keba legao za spavanje, gleda u plafon, žena mu se pridružuje, gleda i ona u plafon...Keba: Gde li smo pogrešili???

Laki

pre 5 godina

Svaka ti čast deca su izabrali prave parove ???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija