• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2015

12:05

ČIK MU STANI NA CRTU! Veljko u kik-boks akciji (VIDEO)

Estrada

ČIK MU STANI NA CRTU! Veljko u kik-boks akciji (VIDEO)

Podeli vest

Veljko, sin Cece Ražnatović, na društvene mreže postavio je nekoliko video snimaka na kojima se vidi kako sparinguje sa trenerom

Poznato je da mladi Ražnatović i te kako voli kik-boks, a Ceca je takođe nekoliko puta potvrdila da voli da prati ovaj sport.

 

 

Sudeći prema ovim snimcima, biće u problemu svako ko mu eventualno stane na crtu.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amsterdam

pre 8 godina

Opet ovog klinca Antipaticnog presvlace po novinama...ne razumem ovaj svet kome je on interesantan...mozda jer mu je keva pevaljka kontraverzna sa mnogo kriminalne energije...i mnogo ne dela iza sebe....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija