• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

16.07.2015

21:28

NE PEVA ZA MALE PARE Ceca duplo skuplja od Severine i Brene!

Estrada

NE PEVA ZA MALE PARE Ceca duplo skuplja od Severine i Brene!

Podeli vest

Organizatori Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju za honorar koji je tražila Svetlana Ražnatović angažovali Severinu Vučković i Lepu Brenu

Svetlana Ceca Ražnatović je skuplja od Severine Vučković i Lepe Brene zajedno, saznaje Informer. Folk diva je odbila da nastupi na manifestaciji Velikogospojinski dani u Novom Bečeju, koja će se održati od 27. do 30. avgusta, zbog malog honorara.

Taj dogovor smo raskinuli još pre tri meseca, jer oni nisu mogli da ispoštuju moje uslove
Svetlana Ceca Ražnatović

Organizatori su se snašli i za iste pare angažovali Seve i Brenu.

Ivan Dobričić


- Ceca je trebalo da nastupi u Novom Bečeju, ali organizatori  nisu uspeli da se pogode za cenu njenog nastupa. Oni su dugo pregovarali sa Cecom, ali na kraju ipak nisu uspeli da je nagovore da peva za manje pare. Njen menadžer je zahtevao veći honorar nego što je opština Novi Bečej mogla da izdvoji iz svog budžeta. Za jedan njen honorar organizatori su uspeli da angažuju Severinu i Brenu - otkriva izvor Informera.

Naša najpoznatija pevačica potvrdila je za Informer da je njen nastup na ovoj manifestaciji otkazan. Ona nije želela da komentariše niske honorare svojih koleginica jer je ne zanima ko za koliko novca peva.
- Taj dogovor smo raskinuli još pre tri meseca, jer oni nisu mogli da ispoštuju moje uslove. Ne znam tačno gde je zapelo, jer o takvim stvarima ne vodim računa ja, već moj menadžer. Svako ima pravo da angažuje koga god želi, a stvari oko mog i honorara mojih koleginica ne bih komentarisala. Ja ne patim od takvih stvari. Za Veliku Gospojinu, 28. avgusta, nastupiću u Zrenjaninu u okviru manifestacije povodom otvaranja novog gradskog trga - rekla je Ceca.

Seve se baškari u apartmanu

juzb

Severina Vučković će ove godine treći put boraviti u Novom Bečeju, gde će se baškariti u svom luksuznom apartmanu, saznaje Informer.
- Seve ima baš svoj apartman u jednom luksuznom hotelu u Novom Bečeju. Ona se posle nastupa na Velikogospojinskim danima neće vraćati u Hrvatsku, već će se dva dana odmarati u hotelu. Sa njom će, kao i na svaki drugi nastup, krenuti i njen dečko Igor Kojić - rekao je naš izvor.

- Imali smo veliku želju da Ceca nastupi u Novom Bečeju, ali nikako nismo uspeli da se dogovorimo. Nismo uspeli da ispoštujemo njene uslove. Nadamo se da će gostovati kod nas u nekoj od narednih godina - izjavila je Nevena Subotić.Informaciju da pregovori sa Svetlanom Ražnatović nisu uspeli potvrdila nam je i portparolka Velikogospojinskih dana Nevena Subotić. Ona se nada će članica žirija "Pinkovih zvezda" narednih godina nastupiti na ovoj manifestaciji.

Ona je objasnila da su mnogi izvođači spustili cene nastupa jer Velikogospojinski dani ove godine slave deseti rođendan. Niko od pevača nije imao posebne zahteve.

Severina, koja već treću godinu zaredom nastupa kod nas, Lepa Brena, Hari Mata Hari i ostali izvođači izašli su nam u susret što se novca tiče. Ove godine će pevati za manje honorare, jer je ovo jubilarna, deseta po redu manifestacija. Niko od njih ništa nije tražio, osim da imaju vode i klimatizovane prostorije. Što je veća zvezda, to su manji zahtevi - objasnila je ona.
 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Цеца и Лепа Брена су наше врхунске певачице. Када бих баш морао да оценим која је боља несумњиво је то Лепа Брена!Знам када је Цеца као девојчица почињала да пева са једном од песама ,,Ја сам цветак зановетак,,.Имам снимак када је певала у Сарајеву.Знам и почетак Лепе Брене када су јој предвиђали кратак период певања што се ја нисам сложио.Иначе учествовао сам на једној приредби као хумориста а поред фолклора певала је девојчица Снежана Ђуришић.

salerhino

pre 8 godina

blago nama sa ovakvim zvezdama........srbija do tokija a i sire....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija