• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

30.07.2015

21:47

PALA JOJ CENA Tanja se u restoranu svađala sa mužem oko nastupa

Estrada

PALA JOJ CENA Tanja se u restoranu svađala sa mužem oko nastupa

Podeli vest

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević prošle nedelje su se posvađali u jednom restoranu na Novom Beogradu

Umesto da uživaju u hrani, njih dvoje nisu mogli da se suzdrže, već su počeli da se raspravljaju o pevačicinim nastupima.

Tanja ne može da podnese to što joj je popularnost opala i što je malo koji vlasnik nekog kluba pozove da radi, pa je rešenje videla u snižavanju njenog honorara, dok Dušan, koji joj je ujedno i menadžer, to ne dozvoljava.

- Tanja i Dušan su došli u restoran oko četiri sata posle podne i smestili se na terasu. Ona je naručila pileću salatu, a on biftek. Već posle nekoliko zalogaja počeli su da se prepiru. Tanja je pominjala da ima sve manje nastupa i da cena mora da joj bude niža, dok se Dušan tome protivio. Očajna pevačica je na sve moguće nastupe pokušavala da objasni mužu da je to jedino rešenje da se vrati na teren i radi kao nekada, ali on nije želeo da sluša, pa je u jednom trenutku bacio viljušku iz ruku i izdrao se na nj - priča izvor sa lica mesta.

Par je brzo napustio restoran i nastavio svađu na parkingu.

- Tanja je u jednom trenutku ustala i krenula ka parkingu, a Dušan je pošao za njom. Novac za račun bukvalno je bacio na sto. Svađu su nastavili i na parkingu dok su ulazili u kola - kaže izvor.

Inače, Tanja je poslednji put viđena kao specijalni gost na koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, a nastup nije skoro imala, dok joj je veb stranica na kojoj je fanove obaveštavala o nastupima ugašena.
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija