• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Naše novine/Informer.rs

08.08.2015

21:55

VOLI PARE Zorica Marković pokreće novi biznis!

Estrada

VOLI PARE Zorica Marković pokreće novi biznis!

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković pored pevanja, ugostiteljstva i pisanja knjige, planira još jedan poslovni poduhvat - proizvodnju energetskog pića

- Tačno je da pokrećem nov biznis, ali nije reč o stoprocentnom energetskom piću. Ja ne volim kofein i znam da nije zdrav. Radi se o piću koje je osvežavajuće i vitaminsko, ali ukus ne mogu da otkrijem, iako se ne plašim konkurencije. Proizvod sam zaštitila i patentirala, a uveliko pregovaram i sa ljudima iz inostranstva o saradnji - rekla je Zorica Marković.

Na pitanje odakle joj ideja za to i kako stiže na sve strane, ona samouvereno tvrdi da nema granice kada je posao u pitanju.

- Ideju mi je davno dao jedan kućni prijatelj koga smo zvali Mika flekica. On je, sve što je potrebno za kuću, sam proizvodio i dao mi je par recepata pre nego što je preminuo. Kroz naše druženje naučila sam mnogo, a volela sam ga kao brata. Posle 15 godina setila sam se njegovih saveta i recepata, a jednom kad sam otišla na pijacu nešto me je podsetilo na njega i kliknula je ideja za novi posao. Redovno obilazim Mikin grob iz poštovanja jer me je naučio mnogo čemu -  kaže ona i zaključuje: "Da me pozovu na "Farmu" sada ne bih išla jer mi je ovo prioritet. Dok drugi talasaju i pljuju po meni, ja ne znam gde ću od posla i novih ideja".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 8 godina

Ovu koku sa vašara bih ja malo pročešljala. Sve, kao seljačka politika, jedno misli, drugo govori a treće radi! Sumnjiva je ona meni!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija